כללי לא מצליחה להקטין ולהגדיל אובייקטים באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם, זה תוקע אותי לגמרי..
אני פתאום לא מצליחה להקטין ולהגדיל אובייקטים באילוסטרייטור, ע"י קיצורי דרך במקלדת.
כלומר- עם כלי הסקייל שהארגז הכלים אני יכולה לעבוד, אך בצורה הפשוטה - עם העכבר והמקלדת - זה לא נותן לי. פשוט אין לי פתאום את הסימנים התוחמים את האובייקט, שאיתם ניתן להקטין ולהגדיל. (לבחור את האובייקט ולהזיז ממקום למקום אני כן יכולה)
מישהו נתקל בזה פעם?
יש מושג קלוש איך מחזירים את המצב לקדמותו?
תודה רבה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי...

מצרפת תמונה - צילום מהמסך שלי - דוגמא לאובייקט שאני בוחרת ואין לו מסביב קו תוחם עם קודקודים. אולי יעזור להבין.

קבצים מצורפים

• אילוסטרייטור.PNG
    אילוסטרייטור.PNG
    KB 234.6 · צפיות: 109
  • הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם, זה תוקע אותי לגמרי..
אני פתאום לא מצליחה להקטין ולהגדיל אובייקטים באילוסטרייטור, ע"י קיצורי דרך במקלדת.
כלומר- עם כלי הסקייל שהארגז הכלים אני יכולה לעבוד, אך בצורה הפשוטה - עם העכבר והמקלדת - זה לא נותן לי. פשוט אין לי פתאום את הסימנים התוחמים את האובייקט, שאיתם ניתן להקטין ולהגדיל. (לבחור את האובייקט ולהזיז ממקום למקום אני כן יכולה)
מישהו נתקל בזה פעם?
יש מושג קלוש איך מחזירים את המצב לקדמותו?
תודה רבה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי...

מצרפת תמונה - צילום מהמסך שלי - דוגמא לאובייקט שאני בוחרת ואין לו מסביב קו תוחם עם קודקודים. אולי יעזור להבין.

תנסי כונטרול H

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה