התייעצות לא מצליחה לחלץ את העגילים מהאוזניים

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים וחצי
בגיל חצי שנה עשינו לה עגילים בחנות של תכשיטים (עם המכשיר החד פעמי)
הבעיה שאני לא מצליחה להוציא את העגילים מהאוזן
ניסיתי עם שמן ולא הצלחתי
איך אפשר עוד לנסות להוציא?

• הוסף לסימניות
מקלחת חמימה ונעימה, עדיף משחק באמבטיה, תסבני בעדינות ואחרי כמה דקות תנסי לסובב את העגיל סביב עצמו, לאט ובסבלנות כמה פעמים

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים וחצי
ניסיתי עם שמן ולא הצלחתי
לפני שנים, קרה לבת שלי שהאוזן התנפחה לה על העגיל. הלכתי לרופא ילדים וחילץ את העגיל

• הוסף לסימניות
מקלחת חמימה ונעימה, עדיף משחק באמבטיה, תסבני בעדינות ואחרי כמה דקות תנסי לסובב את העגיל סביב עצמו, לאט ובסבלנות כמה פעמים
העגיל מסתובב אבל אי אפשר להוציא מההברגה (מסתובב סביב עצמו)

• הוסף לסימניות
העגיל מסתובב אבל אי אפשר להוציא מההברגה (מסתובב סביב עצמו)
אז הוא לא תקוע באוזן אלא בסוגר. כבר הקלה.
אם את תופסת חזק את העגיל וחזק את הסוגר -תמשכי את הסוגר (שוב, רק אם לא תפוס באוזן!)

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לחנות שעושים שם חורים, יש להם צבתות מיוחדות בדיוק בשביל זה.
ישלפו לה את זה בשניה ללא סיכון של האוזן.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים וחצי
ניסיתי עם שמן ולא הצלחתי
כמה חודשים אחרי שהבת שלי עשתה עגילים נתקע לה הסוגר עמוק וכל האיזור היה מוגלתי, לקחתי אותה לטרם ואיזה אחמד/מוחמד הוציא, הכין ערכה שלמה של צבתות משחות וכו'

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבינה וכנראה קרה גם לי. פשוט לפתוח בכח - לא לסובב, יד אחת תופסת בסוגר ויד שניה ביהלום ולנתק אותם אחד מהשני.

• הוסף לסימניות
תחתכי בצבת .. תשברי את העגיל

בזהירות בלי לצבוט את האוזן

אצל הבת שלי זה היה הפתרון
ומאז היא רק עם עגילים חישוק

• הוסף לסימניות
אני היום ינסה אחר הצהרים להוציא לה
עם השיטות שנתתן לי
אני יעדכן!!
בדרך כלל המוט של עגיל ראשון הוא דקיק ממש.
תגזרי אותו עם מספרים.
זה מה שאני עשיתי כשלא הצלחתי להוציא,
גזרתי עם מספרים בזהירות בין הבורג לאוזן- צ'יק צ'אק.

• הוסף לסימניות
תמשכי חזק מהבורג!!!
אל תמשכי מהעגיל,
אם את מושכת מהעגיל זה כואב מוות!!!!!
תזהרי,
אם הבנתי נכון זו תינוקת,
אז היא אפילו לא תוכל לומר שכואב לה
היא רק תבכה
תרחמי עליה!
היא לא חטאה...

• הוסף לסימניות
בחנות התכשיטים כששמים את העגיל הם נועלים אותו בסוגר כדי שלא יצא כל הזמן מהאוזן
צריך פשוט עם צבת בעדינות לשחרר את הנעילה בדרך כלל זה רק לעקם - ליישר את העגיל מאחורה ואז יוצא בקלות

• הוסף לסימניות
אז חזרתי לעדכן
אבל קודם כל לומר תודה לכל מי שנתנה עיצה או רעיון...
ניסיתי את חלקם ולא עזר...
בלית ברירה לקחתי אותה היום לחנות תכשיק והם הוציאו לה אותו עם צבת (בעצם שברו את העגיל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה