לפני שנים, קרה לבת שלי שהאוזן התנפחה לה על העגיל. הלכתי לרופא ילדים וחילץ את העגילהבת שלי בת שנתיים וחצי
בגיל חצי שנה עשינו לה עגילים בחנות של תכשיטים (עם המכשיר החד פעמי)
הבעיה שאני לא מצליחה להוציא את העגילים מהאוזן
ניסיתי עם שמן ולא הצלחתי
איך אפשר עוד לנסות להוציא?
העגיל מסתובב אבל אי אפשר להוציא מההברגה (מסתובב סביב עצמו)מקלחת חמימה ונעימה, עדיף משחק באמבטיה, תסבני בעדינות ואחרי כמה דקות תנסי לסובב את העגיל סביב עצמו, לאט ובסבלנות כמה פעמים
אז הוא לא תקוע באוזן אלא בסוגר. כבר הקלה.העגיל מסתובב אבל אי אפשר להוציא מההברגה (מסתובב סביב עצמו)
כמה חודשים אחרי שהבת שלי עשתה עגילים נתקע לה הסוגר עמוק וכל האיזור היה מוגלתי, לקחתי אותה לטרם ואיזה אחמד/מוחמד הוציא, הכין ערכה שלמה של צבתות משחות וכו'הבת שלי בת שנתיים וחצי
בגיל חצי שנה עשינו לה עגילים בחנות של תכשיטים (עם המכשיר החד פעמי)
הבעיה שאני לא מצליחה להוציא את העגילים מהאוזן
ניסיתי עם שמן ולא הצלחתי
איך אפשר עוד לנסות להוציא?
בדרך כלל המוט של עגיל ראשון הוא דקיק ממש.אני היום ינסה אחר הצהרים להוציא לה
עם השיטות שנתתן לי
אני יעדכן!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים