לא מצליחה למצוא כאן את mypaint למנותבים.

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התוכנה התנדפה לי לפתע מהמחשב... רציתי להתקין אותה שוב,
ואני לא מצליחה למצוא את mypaint בגירסתה לחסומים.
ערכתי כאן בפורום מרדף אחר הרוח... וללא הועיל!
(גם מאשכול "מייפיינט איפה את" הגעתי למבוי סתום. זכור לי שהיתה
תוכנה שהורידו אותה לטובת הנתיבים)
אנא ואנא עיזרו נא יהודים בני רחמנים.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;761184:
התוכנה התנדפה לי לפתע מהמחשב... רציתי להתקין אותה שוב,
ואני לא מצליחה למצוא את mypaint בגירסתה לחסומים.
ערכתי כאן בפורום מרדף אחר הרוח... וללא הועיל!
(גם מאשכול "מייפיינט איפה את" הגעתי למבוי סתום. זכור לי שהיתה
תוכנה שהורידו אותה לטובת הנתיבים)
אנא ואנא עיזרו נא יהודים בני רחמנים.
תודה רבה מראש.

זה לחלונות 32 ביט.

קבצים מצורפים

• mypaint-1.0.0-win32-installer.exe.zip
    8.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כאן לחלונות 64 ביט.

קבצים מצורפים

• mypaint-1.0.0_win64_installer.exe.zip
    9.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית אין מילים בפי.
ירבו כמותך בישראל, ובפרוג :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה