דרוש מידע לא מצליח להשלים קניה באליאקספרס

• הוסף לסימניות
בשביל דיל "ברוך בואך" המוזיל לי את המוצר בעשרות אחוזים, אני פותח מייל וחשבון חדש באליאקספרס ומנסה להשלים את העסקה. והוא כל פעם ביומיים האחרונים כותב לי נכשל.
שלשום עבד לי על פריט אחד. [לכל פריט צריך חשבון חדש...]

מישהו נתקל? יודע לעזור?

תודה!!

• הוסף לסימניות
זו ההודעה המרגיזה. לא יודע על אילו קופונים הוא מדבר. לא הגשתי קופון. אולי ההנחה האוטומטית של "ברוך בואך"?
1748379567391.png

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד!!!!
וכואב!!!
גם אני עשיתי כך כמה וכמה פעמים....
באיזה שהוא שלב הם כנראה עולים על זה, (אולי דרך כתובת ה IP או כרטיס האשראי אין לי מושג) וחוסמים את האפשרות...
פעם אחת החלפתי בפרטי הזמנה כתובת ושם וכו' ולמחרת עשיתי רענון והצליח. לפני התשלום החזרתי את הפרטים שלי וכך הרווחתי שגם ההזמנה על שמי וכו'
למעשה ניסיתי לעשות כך עוד פעמים ולא הצלחתי והחלטתי שזה לא שווה את ההנחה....הזמן שווה יותר!!
נ.ב. למעשה, נראה לי שבדרך כלל (לפי מה שראיתי) "דיל ברוך בואך" זה הנחה של בערך 15 ש"ח, ככה שזה לא "עשרות אחוזים".
בהצלחה!!!
אם תעלה על איזשהו רעיון אשמח מאוד אם תעדכן אותי. תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה