לא נותן לי לשים תמונה ברקע

• פותח הנושא neomy21
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי עד לא מזמן תמונה ברקע שולחן עבודה.
ופתאום זה נעלם ונותן לי רק לשים צבע אחיד.
מה יכול להיות הסיבה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היה לי עד לא מזמן תמונה ברקע שולחן עבודה.
ופתאום זה נעלם ונותן לי רק לשים צבע אחיד.
מה יכול להיות הסיבה?
תודה רבה!
בהגדרות זה עומד לך על- 'צבע מלא' ולא על 'תמונה'?
upload_2019-10-28_15-59-51.png

• הוסף לסימניות
תנסה להריץ כמנהל את הקובץ המצורף.
(אגב יכול להיות שהווינדוס שלך לא מופעל?)

קבצים מצורפים

• תיקון סמלים הפוכים.zip
    400 ביטים · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את לא מצליחה יכול היות שזאת בעיה בקובץ מערכת ראי כאן

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
היה לי תמונה במסך ואז זה עבר צבע שחור
כשאני פותחת בהתאם אישית זה כן מופיע לי שהשולחן עבודה עם מסך.
upload_2019-10-29_14-33-20.png

• הוסף לסימניות
חושבת שלא...
תנסי לעשות שחזור מערכת לנקודה האחרונה שאת זוכרת שזה עבד:
לוח הבקרה - מערכת ואבטחה - אבטחה ותחזוקה - שחזור - פתח את שחזור המערכת, ופעלי לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות שחזור מערכת לנקודה האחרונה שאת זוכרת שזה עבד:
לוח הבקרה - מערכת ואבטחה - אבטחה ותחזוקה - שחזור - פתח את שחזור המערכת, ופעלי לפי ההוראות
תעדכני אם עבד

• הוסף לסימניות
היה לי תמונה במסך ואז זה עבר צבע שחור
כשאני פותחת בהתאם אישית זה כן מופיע לי שהשולחן עבודה עם מסך.

תפתחי חשבון חדש, אם שם עובד פשוט תעבירי את הקבצים גזור הדבק מתיקיית USER ותמחקי את החשבון הישן.

• הוסף לסימניות
תוסיפי משתמש ותבדקי אם גם בו יש לך את אותה הבעיה
[את יכולה ליצור משתמש חדש עם הגדרה שישמש כמנהל ואז להעתיק אליו את כל הקבצים של מתיקיית המשתמש ואז למחוק דרך המשתמש החדש את המשתמש הישן (רק תצטרכי לקרות לון בשם חדש ממה שהיה לך)]

• הוסף לסימניות
תוסיפי משתמש ותבדקי אם גם בו יש לך את אותה הבעיה
[את יכולה ליצור משתמש חדש עם הגדרה שישמש כמנהל ואז להעתיק אליו את כל הקבצים של מתיקיית המשתמש ואז למחוק דרך המשתמש החדש את המשתמש הישן (רק תצטרכי לקרות לון בשם חדש ממה שהיה לך)]
למה שהבעיה תהיה במשתמש?

• הוסף לסימניות
עבד
תודה רבה רבה!!
אני רק מקווה שלא מחק לי קבצים או לוידת מה...
קבצים זה לא מוחק, הדבר היחיד שזה משנה זה שינויים במערכת (כגון התקנת תוכנות) שהשתנו אחרי יצירת נקודת השחזור

• הוסף לסימניות
קבצים זה לא מוחק, הדבר היחיד שזה משנה זה שינויים במערכת (כגון התקנת תוכנות) שהשתנו אחרי יצירת נקודת השחזור
אה אז זה לא קרה..
מעולה!
תודה רבה גדולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה