windows לא ניתן לסגור את האפליקציה "תמונות" בווינדוס

• הוסף לסימניות
האם זה באג אצל כולם או רק אצלי?
כבר יותר משבוע בתוכנה של התמונות של ווינדוס (11) כשאני רוצה לסגור את התמונה ולוחצת על האיקס האדום והמוכר כמו בכל תוכנה, המחשב לא מזהה את זה כלחצן ולכן התכנה לא נסגרת. אני מצליחה לסגור את התכנה רק דרך סגור בשורת המשימות.
ניסיתי ב 3 מחשבים ובכולם יש את אותה בעיה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי.

• הוסף לסימניות
אני מקטינה את המסך שהחלונית תרד למטה ואז כשאני עומדת בסרגל על התמונות לוחצת על איקס.

• הוסף לסימניות
גם אצלי ושמעתי אצל עוד כמה
אני ניסיתי במחשב אחר גם וכן עבד
מעניין למה זה קשור

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו עם ווינדוס 10 עם הבאג הזה?
כי גם לי יש אותו אבל רק מאז שאני עם ווינדוס 11

• הוסף לסימניות
זה באג ידוע (למעלה מחודש) בגירסאות עברית וערבית
ככה"נ בעיה בהגדו ימין שמאל
אפשר לסגור בלחיצה על esc (הכפתור העליון השמאלי במקלדת)

• הוסף לסימניות
גם לי
וזה ממש מעצבן
אם משהו יודע על פתרון נשמח שיעדכן כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין פיתרון לאיקס בשלב זה
בפורומים של מייקרוסופט כותבים שזה יקח זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה