דרוש מידע ''לא עובדת וללא הכנסות'' בביטוח לאומי למרות שאני עובדת

• הוסף לסימניות
היו מס' חודשים שלא עבדתי.

ב"ה התחלתי לפני חודשיים עבודה חדשה בחברה גדולה.
אני רואה שבביטוח לאומי תחת לשונית "נתוני ביטוח" כתוב:

מעמדך במוסד לביטוח לאומי נקבע לפי העיסוקים הבאים:
  • לא עובדת וללא הכנסות החל מתאריך 01/07/2024.
  • עקרת בית שאיננה חייבת בתשלום דמי ביטוח בעד עצמה.

למרות שכאמור כבר מעל חודשיים אני עובדת עם תלושים מסודרים כמובן והכל.

חוששת שזה יפגע בי בקבלה למעונות וכו'.

מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות?

תודה

• הוסף לסימניות
היו מס' חודשים שלא עבדתי.

ב"ה התחלתי לפני חודשיים עבודה חדשה בחברה גדולה.
אני רואה שבביטוח לאומי תחת לשונית "נתוני ביטוח" כתוב:

מעמדך במוסד לביטוח לאומי נקבע לפי העיסוקים הבאים:
  • לא עובדת וללא הכנסות החל מתאריך 01/07/2024.
  • עקרת בית שאיננה חייבת בתשלום דמי ביטוח בעד עצמה.

למרות שכאמור כבר מעל חודשיים אני עובדת עם תלושים מסודרים כמובן והכל.

חוששת שזה יפגע בי בקבלה למעונות וכו'.

מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות?

תודה
אמורים לדווח לבט"ל באופן עצמאי כשמתחילים עבודה.

• הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים גם בדו''ח תקופות מעסיקים של הביטוח הלאומי. עד סוף השנה זה מתעדכן. לגבי בעיות שיכולות לצוץ - איני יודע.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח להם עדכון שהתחלת לעבוד,
בהמשך הם יקבלו דווח מהמעסיק לגבי הסכומים שמקבלת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה