כללי לא עובד לי קיצורי מקלדת

• הוסף לסימניות
אני עובדת באינדיזיין ואילוסטרטור והקיצורים במקלדת לא עובדים לי
רק משמיעים ציפצופים.
מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
גם לי

אם מישהו יתן לך תשובה
תואילי בטובך לגלות לי
אני כבר הרבה זמן עם הבעיה הזאת (וביקשתי עזרה ולא ענו לי - מעניין?)
וגם כי יש לי מחשב נייד

• הוסף לסימניות
זה משהו קבוע או שקורה מדי פעם?

יכול להיות שאת פשוט על עברית במקום אנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;347396:
זה משהו קבוע או שקורה מדי פעם?

יכול להיות שאת פשוט על עברית במקום אנגלית.
תמיד זה עבד לי, פתאום זה הפסיק.
ולמיטב ידיעתי זה צריך גם על עברית.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמשהו לוחץ על אחד המקשים. (אולי משהו פנימי- מקש תקוע) בכל מקרה- לנתק את המקלדת, לכבות ת'מחשב, לחבר שוב ולהדליק.

• הוסף לסימניות
נו...

אני ניסיתי לא עובד במצב אנגלית ולא בעברית
פשוט מאוד לא עובד הקיצורי מקשים לסיגנון
אולי יש דרך עקיפה להגדיר
הצילו!!!!! אני עובד קשה!!!!! וזה סתם מעצבן!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר מחדש קיצורי מקלדת- בתוכנות ADOBE
EDIT-KEYBOARD SHORT...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amiel;347999:
פשוט מאוד לא עובד הקיצורי מקשים לסיגנון

אם הבעיה היא ספציפית בקיצורי מקשים לסגנון,
אז שים לב, גם בהגדרה הראשונית וגם בשימוש,
להשתמש במספרים שבצד ימין של המקלדת בלבד,
ולא במספרים למעלה במקלדת.
הקיצורי מקשים לסגנון עובדים רק איתם.

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;348817:
אם הבעיה היא ספציפית בקיצורי מקשים לסגנון,
אז שים לב, גם בהגדרה הראשונית וגם בשימוש,
להשתמש במספרים שבצד ימין של המקלדת בלבד,
ולא במספרים למעלה במקלדת.
הקיצורי מקשים לסגנון עובדים רק איתם.

.

במקלדת של מחשב נייד אי אפשר להשתמש בכל הקיצורים של אינדיזיין, כי יש מהם שמתבססים דווקא על מקשים הנמצאים במקלדת הנומרית.
הפתרון הפשוט הוא לחבר מקלדת פשוטה לנייד ולעבוד עליה. חוץ מקיצורי המקשים - זה פשוט הרבה יותר נוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה