לא עולה לי הבייאוס!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא עולה לי הבייאוס!!!!!!! <hr style="color:#BFBFBF; background-color:#BFBFBF" size="1"> עזרה בבקשה בדחיפות!!!!
במחשב נייד הבייאוס לא עולה כלל ורק עולה ההודעה:
reboot and select proper boot device or insert boot media in selecteb boot device and press a key
אני חייב להגיע לבייאוס כדי לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס מחדש
ניסיתי כל מקש שהוא כיביתי את המחשב בלחיצה ממושכת אך לא הועיל
תודה ועזרה לפותרים
בנוסף אם תוכלו להסביר לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח דרך הבייאוס???
תודה
חג שמח
ואין מילים על העזרה!!!!

• הוסף לסימניות
אין לך בוט אבל יש לך ביוס
חשוב לך החומר שבפנים? תפנה למישהו מקצועי
לרוב אם אין בוט ותכניס דיסק התקנה עם בוט אז הוא יעלה לך את הבוט מהCD

נ.ב. לפני שאתה קורה לילד בשמו תן לאחרים לקבוע שזאת הבעיה אחרת יהיה קשה להבין על מה אתה מדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י role;650326:
לא עולה לי הבייאוס!!!!!!! <hr style="color:#BFBFBF; background-color:#BFBFBF" size="1"> עזרה
בנוסף אם תוכלו להסביר לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח דרך הבייאוס???
תודה
חג שמח
ואין מילים על העזרה!!!!

בבקשה!!

קבצים מצורפים

• פירמוט והתקנת XP.pdf
    KB 584.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
XP ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה