דרוש מידע לא פחות ולא יותר!!!

מצב
הנושא נעול.
עניין רגשי לחלוטין...
אם תשוו את זה למעיל הפרווה של הדוב
ולצעיף הפרוותי מהשועל שעולה הון עתק
לא בטוח שזה יהיה כל כך מגעיל....
בפרט שלענ''ד אין שם זכר של עור חיה אמתית בשל המחיר...
בנוסף כדאי לדעת, שאפילו אם יש עור אמיתי הוא עובר עיבודי עיבודים עד להכנסתו לנעל...
ואם כל זה עדיין לא מרגיע- אחרי 3 ימים של נעילתם זה כבר לא יגעיל בכלל....
תודה!!
מעודד ממש!! :sneaky:

עזבי חבל על הטרחה להסתפק וזה ....
תמכרי למי שילבש לכתחילה...
שוב- אם זה עניין הלכתי אין שום סיבה להסתפק -שואלים רב ומה שהוא עונה זה מה שעושים
אם זה ענין רגשי, לעיתים אפילו כדאי לעבוד עליו, ולהוביל אותו למה שנכון באמת לעשות ולא להפסיד דברים יקרים בחיים
[זה רק מחשל ונותן כח לדברים אחרים שהרגש מוביל אותנו...]

אין שום הבדל בין עור של חזיר לשיער של צובל שממנה עשוי שטריימל!!!
רק תיזהרו לא לדחוף את הנעל לסיר צונט.
כל רגש שאומר לא ללבוש את זה הוא רגש מטופש.

כל רגש שאומר לא ללבוש את זה הוא רגש מטופש.
לא נכון לקרוא כך לרגשות....
רגש הוא דבר טבעי שעולה לאדם במקרים כאלה ואחרים
כדאי מאוד לעבוד עם הרגש ולא לתת לו להשתלט על הפעולות, אבל לקרוא לו מטופש זה קצת....

טוב...
אני באמת ישכח מזה מהר...
ותכל'ס באמת נעליים שאני קונה פה בארץ אני לא יכולה לדעת מאיזה עור זה עשוי...
ואין שום סיבה שאני לא ינעל אותם בגלל הבטנה שזה עשוי בפנים...:sneaky:
ולא יודע כמה שילמתם על זה, יתכן מאוד שזה בכלל לא מכיל עור - כמו שלל המוצרים המזוייפים בעלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה