מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עזבי חבל על הטרחה להסתפק וזה ....לפח וודאי ש-לא!!
זה "בל תשחית" גמור!!
אבל השאלה אם אני ינעל או שאני יעביר את זה...
מה דעתכם??
תמכרי למי שילבש לכתחילה...
עזבי חבל על הטרחה להסתפק וזה ....לפח וודאי ש-לא!!
זה "בל תשחית" גמור!!
אבל השאלה אם אני ינעל או שאני יעביר את זה...
מה דעתכם??
תודה!!עניין רגשי לחלוטין...
אם תשוו את זה למעיל הפרווה של הדוב
ולצעיף הפרוותי מהשועל שעולה הון עתק
לא בטוח שזה יהיה כל כך מגעיל....
בפרט שלענ''ד אין שם זכר של עור חיה אמתית בשל המחיר...
בנוסף כדאי לדעת, שאפילו אם יש עור אמיתי הוא עובר עיבודי עיבודים עד להכנסתו לנעל...
ואם כל זה עדיין לא מרגיע- אחרי 3 ימים של נעילתם זה כבר לא יגעיל בכלל....
שוב- אם זה עניין הלכתי אין שום סיבה להסתפק -שואלים רב ומה שהוא עונה זה מה שעושיםעזבי חבל על הטרחה להסתפק וזה ....
תמכרי למי שילבש לכתחילה...
לא נכון לקרוא כך לרגשות....כל רגש שאומר לא ללבוש את זה הוא רגש מטופש.
ולא יודע כמה שילמתם על זה, יתכן מאוד שזה בכלל לא מכיל עור - כמו שלל המוצרים המזוייפים בעליטוב...
אני באמת ישכח מזה מהר...
ותכל'ס באמת נעליים שאני קונה פה בארץ אני לא יכולה לדעת מאיזה עור זה עשוי...
ואין שום סיבה שאני לא ינעל אותם בגלל הבטנה שזה עשוי בפנים...![]()
נכון רוב הדברים שלהם באמת מזוייפים...ולא יודע כמה שילמתם על זה, יתכן מאוד שזה בכלל לא מכיל עור - כמו שלל המוצרים המזוייפים בעלי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים