לא צובע לי...הצילו חייבת עזרה!!

• הוסף לסימניות
שלום חברים
אני עובדת במנגה על קומיקסים ..ומשום מה הצבע לא עובד לי..הכל צובע לי בלבן
מישהו יכול לעזור ליתודה כולכם!!!

• הוסף לסימניות
עינה, אולי כשפתחת את הקובץ היה מוגדר לך הצבעים על monochrom במקום על color?

• הוסף לסימניות
תודה שיפי...יכולה לכוון אותי איפה ההגדרות של זה? אני עוד לא ממש בקיאה
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכון!!! צדקת!
עש לי מה לעשות עכשיו כדי לשנות ? דף קומיקס שלם...

• הוסף לסימניות
בצד ימין layer property יש לך שם אפשרות לשנות
וגם בedit - colorize

• הוסף לסימניות
שיפי תודה גדולה!!
אנסה..ואם לא אצליח אחזור לפה,;)

• הוסף לסימניות
עינה,בד ימין יש מקום שמסומן שחור/לבן או צבעוני.רציתי לשאול אותך איך פרסמת את ההודעה שלך כבר כמה ימים שאני מנס לפרסם ולא מצליחה אני מכניסה את הנתונים ומה אחכ"? על מה צריך ללחוץ כדי שההודעה תפורסם?פשוט אני חדשה .תודה

• הוסף לסימניות
פרסם נושא חדש...ואז אחרי שמילאת פרטים את מאשרת בריבוע שכתוב צור נושא חדש וזה עולה לפורום
באמת לא המילים הרגילות של יצירת פוסט או כזה ..אבל ככה זה פה..
תודה לך ובהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה