לא תאמינו מי התקשר אלי היום...!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1125470:
לדעתי צריכים לסגור את כל הפורום למי שאין כאן ניק!!!
לפני סוכות העלתי לכאן קטלוג של כוכבים לסוכה [יתכן שאתם זוכרות על מה אני מתכוונת] בכל אופן, מדובר בקישוטים בלעדיים עבודת יד שאני מיצרת ומוכרת ודוגמאות שיצרתי בעצמי, כשמצוין במפורש כל הזכויות שמורות.
באותו יום אחותי ראתה שצילמו את הקישוטים ומוכרים את זה בגאולה שתיים בשקל, יצאתי לחנות והתברר שמישהו צילם אותם וכתב "הכנסות קודש" וכן לא קשור לחנות, דיברתי עם בעל החנות והוא צחק לי בפרצוף וקרא לי חולת נפש, מה אכפת לך שיהודי מרויח וכ' וכו'.
והוא "לא יודע" מאיפה יש לו את זה, אחר כך שמעתי אותו מדבר בפלאפון "אשה טוענת שהתמונות שלה, מאיפה יש לך את זה מהאיטרנט?"
אמרתי לו, כמו שאסור לי לצרוב דיסקים ולמכור למרות "שההכנסות קודש", כך אסור לצלם את זה, הוא צחק ממני כאמור
אני חושדת שגנב גלש לכאן והוריד את הקטלוג, אני מיד ערכתי את ההודעה והסרתי את זה, אבל מי שגנב את זה כבר הספיק לעשות בזה שימוש!!!

תזכירי לנו את מדברת על הפרחים מנייר מבריק צבעוני שמושחל אחד לתוך השני

בקיצור, עגמת נפש וכפרת עוונות!!!
מאז אני פוחדת להעלות לכאן דברים שלי

תזכירי לנו, את מדברת על הפרחים מנייר מבריק צבעוני שמושחל אחד לתוך השני ויוצר פרח לקישוט הסוכה? מישהי העלתה כאן דוגמה לפני סוכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1125526:
תזכירי לנו, את מדברת על הפרחים מנייר מבריק צבעוני שמושחל אחד לתוך השני ויוצר פרח לקישוט הסוכה? מישהי העלתה כאן דוגמה לפני סוכות.
כן
כתבתי את הסיפור כדי להזהיר אתכם מגנבים!!!

• הוסף לסימניות
במקום לסגור רק לרשומים שספק אם זה יועיל, תכניסו לכם טוב טוב לראש - הפרסום בפרוג עובד, חכמים הזהרו בדבריכם כי כל דרדק וברנש רואים את כל מה שתפרסמו/תכתבו/תבקשו וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1125470:
לדעתי צריכים לסגור את כל הפורום למי שאין כאן ניק!!!
לפני סוכות העלתי לכאן קטלוג של כוכבים לסוכה [יתכן שאתם זוכרות על מה אני מתכוונת] בכל אופן, מדובר בקישוטים בלעדיים עבודת יד שאני מיצרת ומוכרת ודוגמאות שיצרתי בעצמי, כשמצוין במפורש כל הזכויות שמורות.
באותו יום אחותי ראתה שצילמו את הקישוטים ומוכרים את זה בגאולה שתיים בשקל, יצאתי לחנות והתברר שמישהו צילם אותם וכתב "הכנסות קודש" וכן לא קשור לחנות, דיברתי עם בעל החנות והוא צחק לי בפרצוף וקרא לי חולת נפש, מה אכפת לך שיהודי מרויח וכ' וכו'.
והוא "לא יודע" מאיפה יש לו את זה, אחר כך שמעתי אותו מדבר בפלאפון "אשה טוענת שהתמונות שלה, מאיפה יש לך את זה מהאיטרנט?"
אמרתי לו, כמו שאסור לי לצרוב דיסקים ולמכור למרות "שההכנסות קודש", כך אסור לצלם את זה, הוא צחק ממני כאמור
אני חושדת שגנב גלש לכאן והוריד את הקטלוג, אני מיד ערכתי את ההודעה והסרתי את זה, אבל מי שגנב את זה כבר הספיק לעשות בזה שימוש!!!
בקיצור, עגמת נפש וכפרת עוונות!!!
מאז אני פוחדת להעלות לכאן דברים שלי

צר לי להעיר את תשומת ליבך: רק בעלי ניק יכולים להוריד קבצים מהאתר...

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שזה יעורר כזה מהומה...
נכתב ע"י גלבוע;1125657:
צר לי להעיר את תשומת ליבך: רק בעלי ניק יכולים להוריד קבצים מהאתר...
אם זה מישהו מכאן זה הכי מתסכל!!!
נכתב ע"י ניקול;1125702:
וכל אחד יכול לפתוח לעצמו ניק, לא?
אותי ואת חברתי שרשומה כאן, שאלו כמה פעמים מה זה תפילין ר"ת ופורים דמוקפין, כדי להיות בטוחים שאנחנו חרדיות/דתיות עם מושגים ביהדות
נכתב ע"י ag;1125571:
במקום לסגור רק לרשומים שספק אם זה יועיל, תכניסו לכם טוב טוב לראש - הפרסום בפרוג עובד, חכמים הזהרו בדבריכם כי כל דרדק וברנש רואים את כל מה שתפרסמו/תכתבו/תבקשו וכו' וכו'
נכון, יש לי חוברת חנוכה חמודה מאוד למכירה באידיש ובעברית שביצעתי באילוסטרייטור, ואני פוחדת להעלות את זה לכאן, חוץ מזה שאני עדיין מתחילה ולעומת התותחיות כאן אני חוששת שזה עלוב...

• הוסף לסימניות
חיפוש באינטרנט יכול לענות לכל אחד את התשובות.

נכתב ע"י חנון;1125734:
אותי ואת חברתי שרשומה כאן, שאלו כמה פעמים מה זה תפילין ר"ת ופורים דמוקפין, כדי להיות בטוחים שאנחנו חרדיות/דתיות עם מושגים ביהדות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1124822:
והיה לכם ברור שאפרסם את זה כאן... :rolleyes:

כל כך לא...
אבל רציתי להראות עד כמה הם הצליחו להדביק לנו לשכל ששיחת טלפון מפתיעה/מענינת
זה רק אראלה ממפעל הפיס!
צל''ש להם.

• הוסף לסימניות
אולי צריך לבקש מהנלת פרוג לבקש שיוסיפו פרטים כמו מקום לימודים, הרב וכו'

• הוסף לסימניות
את צודקת
כי יש חילונים שיש להם את המידע ששואלים כל נרשם לפרוג
ולעומת זאת מקום הלימודים הוא מאפיין מובהק לציבור אנ"ש
רגע, אבל מה עם אלה אשר זה מרחוק באו?

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם בשאלון הרשמה לאנשהו ששאלו שאלות כאלה ובהמשך שאלו במידה ואין לך רקע זה מה הקשר שלך לעולם החרדי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;1126551:
ראיתי פעם בשאלון הרשמה לאנשהו ששאלו שאלות כאלה ובהמשך שאלו במידה ואין לך רקע זה מה הקשר שלך לעולם החרדי?

יש כזה סעיף שרק חרדים יכולים להיות ניקים בפרוג? לא נראה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1126567:
יש כזה סעיף שרק חרדים יכולים להיות ניקים בפרוג? לא נראה לי.

בהחלט כן!
האתר מיועד לחרדים בלבד!
ואפשר לומר בקול גדול - ראוי שאכן ישאר לחרדים בלבד ובאוירה חרדית.

השאלות שנשאלנו בהרשמה לפרוג אינם בשביל העשרת אינפורמציה של מישהו אם אנחנו יודעים מה זה תפילין דר"ת...

וד"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1126707:
בהחלט כן!
האתר מיועד לחרדים בלבד!
ואפשר לומר בקול גדול - ראוי שאכן ישאר לחרדים בלבד ובאוירה חרדית.

השאלות שנשאלנו בהרשמה לפרוג אינם בשביל העשרת אינפורמציה של מישהו אם אנחנו יודעים מה זה תפילין דר"ת...

וד"ל.

חמקר:
"פורום עיצוב גרפי. פורום המיועד לגרפיקאים ומעצבים ולכל העוסקים סביב הגרפיקה והעימוד במגזר הדתי והחרדי, המעוניינים לעזור אחד לשני מתוך כבוד והדדיות".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1126749:
חמקר:
"פורום עיצוב גרפי. פורום המיועד לגרפיקאים ומעצבים ולכל העוסקים סביב הגרפיקה והעימוד במגזר הדתי והחרדי, המעוניינים לעזור אחד לשני מתוך כבוד והדדיות".

סליחה אם לא הובנתי כך.
התכוונתי בהחלט לציבור שומר תורה ומצוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;1126319:
אולי צריך לבקש מהנלת פרוג לבקש שיוסיפו פרטים כמו מקום לימודים, הרב וכו'

וגם אילו הכשרים מקובלים בביתכם.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט זה שיצטרכו לתת שם מלא, מספר ת.ז. כתובת וטלפון. אפשרי פיזית ולא דרך האתר!
בלי פרטים מלאים לא תהיה הרשמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1126877:
הכי פשוט זה שיצטרכו לתת שם מלא, מספר ת.ז. כתובת וטלפון. אפשרי פיזית ולא דרך האתר!
בלי פרטים מלאים לא תהיה הרשמה.

ואז יום אחד תיפרץ הרשימה בהנהלת פרוג וזה כבר יהיה גרוע באמת.

:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה