בקשה לא תשתפכנה!!!

• הוסף לסימניות
אני נכנס ללובי הבנין.

המעלית בורחת, אני מספיק לראות את צ'צ'יק מקומה רביעית, בשפם מרוצה.
וכשצ'צ'יק עולה אתה יודע שיש לך זמן. כנראה בכל זאת 150 קילו שלא עולים ברגל, גם לא עולים במעלית.
אה,
בישיבה האחרונה הוא הכריח אותנו להצטרף לחברת "שוקה-מוקה אחזקות נכסים בעב"מ", ומאז אנו משלמים ועד בית משולש ומוכפל.
הוא כמובן מצא את הדרך לשלם את המחיר הישן. רבע ממנו.
אני כבר לא אניח לו. בישיבת הועד הבאה כבר אדרוש לבצע מדגם ו/או סקר, מי מהשכנים לדעתך משתמש הכי הרבה במעלית....

שוין.
שוקה לפחות מטפלים בבנין. הוא כבר נראה כמו של בני אדם.
תרכיז־אשפתות כבר לא מרכז סביבו עדות נמלים אנרגטיות.
עילית לא באיזה מבצע מיוחד של עטיפות וזה, ובכל זאת שכחנו כבר מה זה תפוצ'יפס. אחרי הכל, התינוק שלי הוא כבר ישיבה־בחור. והבכור שלי עוד לא מניק.
וכשאני רץ לאוטובוס אני כבר לא מחליק על מורונון־ורבונון־להיקוהל.
על הרצפה אין עיתונים.

אופססס!!!
אין עיתונים!!! :eek: :eek:

קול רועם מהדהד בין קירות הלובי החשופים:
בעמוד זה ישנם דברים הטעונים גניזה!!!

תשתפכנה אבני קודש בראש כל חוצות!!!
אני נחרד.
מיואש.
אם כלה טריה מאבדת אבן חן, כל העולם ובעלה ירוצו לעצור את עובדי התברואה...
לא אם נאבדה אבן קודש.

זה אבסורד!
זה כואב!
זה מבאס!

זה לא יכול להמשיך כך
!!

----

אינני יודע מה חושבים על כך כולם ואיך נוהגים בזה נהרא נהרא ופשטיה.
אני יודע שאין כפרה על הזילזול וחוסר האיכפתיות של מערכות העיתונים מדברי קדושה.

זה כואב לי.
לא ייתכן לשלוח לבנין שיש בו חרדי אחד, 20 יתדים נאמנים מופגזים בחמיסר עד שיבסר עמודי גניזה.
וכי לאן זה מגיע.
זה מסתובב בין צואת הכלבים לרעי החתולים.
זה נרמס ברגלי אנשים.

ומה אני רוצה?
אז ככה.
דבר ראשון לשתף.
דבר שני, כדי למסד את היאוש והתסכול שלי
פתחתי עצומה בנושא:
https://www.atzuma.co.il/gniza
ותקוותי שמספיק אנשים שותומ"צ יראי שמים ואוהבי התורה יחתמו עליה למען יזוז משהו בהתנהלות הפושעת הזו.

המצב כעת הוא נוראי.
בשביל למיין ולהשגיח שלא תשליך לזבל דברי תורה ממש, אתה צריך סבלנות ואורך רוח, זמן וכח.
מצרכים נדירים.
אני מאמין שקיבוץ כל כתבות הגניזה לכדי עמודים מוגדרים באמצע העיתון הוא פיתרון.
כשלא תהיה זו צרה צרורה, 90% מבני התורה ימיינו העיתונים.

בואו נגן קצת על כבודו של אבינו.

שתפו במייל, בוואטסאפ ובכל דרך אפשרית.

עיתונים 2.jpgעיתונים 3.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מידיעה-
נעשו אליהם פניות רבות מגניזה כללית,
ובמקרה הטוב (גם זה לא בהכרח), מציינים תחתית העמוד.

ויש לציין שבעיתונים פרסומיים רבים יש גניזה- וזה חמור כי בהם אנשים אפילו לא מחפשים את הגניזה...
תקופה קצרה יצא בעירנו עיתון עם חותמת של נקי מגניזה, ונסגר.
לדעתי, אם יש בעירכם עיתון שמקפיד על כך חשוב לפרסם רק בו ולציין למה למערכת העיתון כדי לעורר תחרות חיובית.

יש לציין לשבח את קופת העיר ספר הטלפונים של ב״ב ועוד שמקפידים על כך במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה