כללי לבני ברקים | פתיחת מחזור תלמוד ירושלמי

• הוסף לסימניות
זה כבר יורד לדפוס.
הערות אוכל ליישם רק בפעמים הבאות.

כמובן שנחמד לקבל פידבק על העיצוב
אך בהעלאת מודעה זו עלי פורום,
קיים גם השיקול ליידע את המעוניין
לגבי שיעור שיתקיים וכו'.

קבצים מצורפים

• מודעה שיעור.jpg
    KB 744 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד.
רק רקע כהה מתחת היה מקפיץ אותה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;788979:
מודעה יפה מאד.
רק רקע כהה מתחת היה מקפיץ אותה..

הניחוש שלי:
אברומי התחיל את המודעה עם רקע כחול עם מרקם מיוחד, ובשביל הגיוון הוא השמיט אותו ברגע האחרון

: )

• הוסף לסימניות
מה זה הפונט הזה? ממש יפה!!
אהבתי את המשקל המודגש. "תלמוד ירושלמי"
ממש פונט מדהים, שאני לא מכירה.

אגב, העיצוב יפה מאד, מתאים לקהל היעד, וזה מה שחשוב.

• הוסף לסימניות
ה"ה הפונט היפהפה 'פנינה' של אליהו פריד

שימו לב כמה פעמים מופיעות האותיות "ה" "נ" "פ" במשפט הקודם...

• הוסף לסימניות
אני מבינה שזה כבר ירד לדפוס, אז לפעם הבאה:

עבודה טיפוגרפית טובה מאוד. הפונט משובח. העיצוב הכללי עדין וטוב-טעם.

לגבי האלמנט העליון - אלמנט ריאליסטי צריך הצללה ריאליסטית ולא DROP SHADOW שגורם לו להיראות כגזיר נייר מודבק... (כפי שדאגת לעשות בחוכמה בחלק התחתון של ה'דף' המרכזי)

לא ברור לי לגמרי עניינם של שני הקווים שמימין ומשמאל לדף המרכזי, ואם הם כבר שם, למה הם מוקפים בסטרוק? שידברו בשפה אחת עם האלמנט העליון נטול הסטרוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה