מידע שימושי לב המאפליה- רשמיו של רופא במחלקת קורונה

• הוסף לסימניות
למה ככה?
האנשים האלו לא ראו חודשיים את הבית כדי להציל אנשים אחרים!
שמעתי איזה רופא שאמר שהוא עובד כ"כ קשה במחלקת קורונה
ואח"כ יוצא וראוה אנשים מזלזלים וזה מוריד במטובציה
כי הוא מרגיש שאין לו גיבוי מהעם
תקשיבו אנחנו עם שיודע כ"כיפה לעזור ולתצוך בעת צרה
אז באו ניישם את זה גם עכשיו...
את בטוחה שהגבת להודעה הנכונה?

• הוסף לסימניות
ליאור רוזנטל.

קשה לכם להיות סגורים בבית? בתשעת הימים האחרונים עשיתי ארבע תורנויות, כל אחת מהן נמשכה 26 שעות, כאשר שתיים מהן ברצף ביום כיפור (48 שעות רצופות).
מתוך ה 216 שעות האחרונות, הייתי 106 שעות סגור בבי"ח, כשאת מרבית הזמן "ביליתי" באגף הנשימתי המוגבר המטפל בחולי קורונה ובמטופלים החשודים ככאלה, במחלקה לרפואה דחופה.

קשה לכם לעטות מסכה על הפה והאף כאשר אתם יוצאים מהבית לשעה או שעתיים? מרגישים מחנק? מזיעים? זה מגרד? תארו לכם מה זה להיות שעות רבות ברצף במיגון מלא - סרבל, כובע, מסיכת n95, משקף, ערדליים וכפפות כפולות, בתוך חדר סגור, כאשר אתם מנסים לבצע פעולות מצילות חיים או אפילו "רק" כי אתם צריכים לבדוק, לקחת בדיקות דם ולעשות אקג למטופל/ת מאומתת. נסו לדמיין איך זה לנסות לעשות פעולה פשוטה, כשהמשקף מתמלא אדים, אתם מזיעים ורטובים לחלוטין, המסיכה חונקת ואסור לכם לגעת בכלום, מחשש שחלילה תדבקו בעצמכם או תדביקו אחרים. דמיינו את תחושת המחנק, הבחילות והסחרחורות אחרי שלא אכלתם ושתיתם כבר כמה שעות טובות, תחת מעטה המיגון הכבד, מזיעים ומסוחררים מהפחמן הדו חמצני שאתם שואפים, כי מרוב שיש מטופלים, לא הצלחתם לצאת לרגע מהאגף.

מתגעגעים לחברים ולמשפחה? מתקשים שלא להפגש? נסו לדמיין מה זה להסביר לאדם בריא, בן 50, שאין לכם ברירה אלא להרדים ולהנשים אותו, שאתם לא יודעים אם זה יעזור, ולעמוד לצידו כאשר הוא מספר זאת בטלפון לבני משפחתו ונפרד מהם, אולי בפעם האחרונה. נסו לדמיין מה זה להחזיק לו את היד ביד אחת, ולהזריק לו את חומר ההרדמה ביד השניה, כשהוא רועד מפחד ומבקש מכם להבטיח לו שהכל יהיה בסדר, כשאתם לא יכולים להבטיח לו שום דבר.
נסו לדמיין את עצמכם עומדים מחוץ לדלת של מטופל חרדי בן 26 מאומת שאינו מגיב, כאשר המלווה שלו, מחלים בעצמו, עומד בבגדי החג, עטוף בטלית, ומתפלל בזמירות סליחה ותחנון, שישוב להגיב. דמיינו את עצמכם מסתכלים במצלמות ורואים אותו אוחז לו את היד ומבקש ממנו, מאלוקים ומכם, להציל אותו.

דמיינו את עצמכם צריכים להחליט - האם אתם מאפשרים למלווה לשהות ליד בן משפחתו ברגעיו האחרונים, כאשר בעצם הוא מסכן את עצמו בהדבקה בקורונה, כשאף אחד לא יודע מה יהיו השלכותיה.

נסו לדמיין את עצמכם צריכים לבחור לאן תלכו קודם - למטופלת שמפרכסת ללא הפסקה, לסבתא המבולבלת שננטשה לבד במלר"ד ושלא מפסיקה לצרוח ולנסות לברוח הביתה, למטופל שמחכה כבר שעות רבות לדעת מהן התוצאות של הבדיקות שלו והאם הוא מתאשפז או משתחרר או למטופלת שקרסה בדרך עם מדא ונכנסת לחדר הלם במצב לא יציב.

דמיינו את עצמכם מנסים להשאר אנושיים, אמפתיים, סבלניים, אחרי מעל ל 20 שעות ערות. נסו לחשוב איך הייתם מרגישים אם הייתם צריכים לקבל החלטות, לחשב מינונים, לבצע פרוצדורות שיכולות להציל או לעלות בחיי אדם.
נסו לחשוב איך זה מרגיש לנהוג הביתה אח"כ, כשאתם בקושי מצליחים להחזיק את העיניים פקוחות או לזכור איפה שמתם את האוטו, לפני יומיים כשהגעתם לתורנות.

לצערי, זו המציאות היומיומית שלנו. בזמן שאולפני החדשות מלאים במומחים, יועצים, כתבים ודיווחים. גרפים ומספרים נזרקים לכל עבר. כן או לא הפגנות. כן או לא בתי כנסת, בפועל, בבתי החולים, הזכויות הבסיסיות של הצוות הרפואי נרמסות ללא הרף. כן או לא קריסה? עברנו את הרף? שחיתות? מחדל? המון סיסמאות ומילים גדולות שנזרקות לאוויר, ולא ברור לאן הן מובילות מלבד לפילוג, שנאה ואלימות.

רוצים לעזור? שימו מסיכה על הפה והאף, שמרו על מרחק, המנעו מהתקהלויות. תשמרו על עצמכם ועל היקרים שלכם. תנהגו בכבוד, בחמלה ובסבלנות לצוות הרפואי שמטפל בכם, השמעו להנחיות. זוהי הדרך היחידה שלנו להתגבר על המגפה הזו ואולי לשוב למשהו שיזכיר לנו את השגרה שכולנו רוצים לשוב אליה.
.
זמן רב הלילה שכבתי וחשבתי על הטור המטלטל הזה.
כולנו מתעסקים עם נתונים הנחיות אזהרות קנסות והתרגזויות לאין ספור.
ופה נלחמים הלוחמים האמיתיים -עייפים עד מוות,כמו שזה נשמע.
הוא רק הניח לפנינו התרשמות כנה בלי פוליטקיות ובלי שנאת ישראל
לקרוא ולהפנים.

קרובת משפחתי אחות ביולדות -היא מספרת על יולדות רבות שחולות לאחרונה והיא חוזרת ממשמרות מותשת ומבוהלת מלהדבק.
אין מצב שתסרב לבוא לעבוד או תיקח חופשת מחלה הגם שהיא בסיכון מסויים.
הם עושים עבודת קודש אמיתית.
ורק מבקשים לצאת מהבועה ולהשמר ככל האפשר.

• הוסף לסימניות
במודעת אבל: השכן שלי מהקומה // טור
הייתי בטוח שמדובר ב"אח של השכן שלנו לקומה". אמרתי לרעייתי: "תראי, זה בדוק אחיו, דומה לו שתי טיפות מים". אבל למחרת ראיתי בכניסה לבנין, מודעת אבל...
חרדים18.10.2020 | 13:56

a79af588ecfb2d244e0c.jpg

הרב מעודה ז"ל צילום: באדיבות המשפחה

לפני כמה ימים, ראיתי בחדשות את תמונתו של הרב שמריה מעודה ז"ל שנפטר מקורונה.

הייתי בטוח שמדובר ב"אח של השכן שלנו לקומה". אמרתי לרעייתי: "תראי, זה בדוק אחיו, דומה לו שתי טיפות מים".

אבל למחרת ראיתי בכניסה לבנין, מודעת אבל.

זה היה הוא. השכן שלי לקומה, זה שהאיר פנים לי ולילדיי כל פעם מחדש, החבר הטוב מהמעלית, חבר ללא מילים, כולו נעים הליכות קודש, ת"ח ענוותן, סמל ומופת לאצילות ואהבת חינם.

שולחנות השבת שלו על שלל נכדיו ומשפחתו הענפה היוו לנו דוגמא מעבר לחלון.

תפקד כמו שור, יצא יום יום ללימודו, והאיר פנים לכל שכניו.

מחלות רקע? ממ.. לא הייתי מאמין שישנן, אבל שמעתי משכן, שהיו.

אבל מכ'פתלי? איזו משמעות הייתה להן? הבן אדם חי בעט נשם תפקד.

נשמר? כן! זוכר, שאלמנתו ביקשה ממני גמרא שבת, כי בעלה כעת לומד בבית. כעת ראיתי בסטטוס של משפחתו את גמרתי בשימושו. כמה שבועות לפני פטירתו, לפני שחלה.

ככה, לבד, בבית. לא מפספסים, אין תירוצים.

המחשבה שנפטר אולי בגלל צעיר שלא נשמר הורגת אותי. ועל כך הכותרת...

שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו עם עצמו - "כמה אני משתדל לא להדביק ולא להידבק".

עזבו הנחיות, עזבו קלישאות.

ואני שואל,

את ר' מוישה שלא עוטה מסיכה בתפילה, כי ישנו פסק של ת"ח אחד ויחיד, שאוסר - האם בכל הלכות תפילה אתה מהמחמירים, לא עובר לפני המתפלל, ולא מפספס לעולם זמן ק"ש?

את ר' דוד שלא מוכן לוותר על תפילה בבית מדרש סגור וממוזג כי יש ענין להתפלל בבית תפילה - מעולם לא התפללת במנין אמצע טיול מהיר, או במטוס אל על מעורב? (ולא ירושלמי...)

את איציק הפוליטיקאי המוביל בקבוצת הוואטסאפ הטיפוסית, שטוען שהכלכלה והעסקים הקטנים חשובים מכל - האם חשבת עם עצמך, האם באמת "אני נפגעתי כלכלית מזה" או "אני רעב ללחם" ולכן אני מפר הנחיות, או שאני עסוק בדיבורים בעוד פרנסתי מתקתקת בדיוק כשנת 2019, והפרותיי מגובות בתיאוריות בלבד?

את שמוליק החושש לדיכאון ההמון וטוען בתוקף ש"הדיכאון הורג יותר" האם אתה עצמך בדכאון? או רק עסוק בדאגה לעם ישראל?...

את לאה שמתחרפנת עם הילדים בבית, וגם דואגת לאמהות עוללי ישראל, שמא יקרסו מהסגר - האם את באמת על גבול אבדן השפיות?

ובכן,

מי שמחמיר בכלל ההלכות / קורס / מדוכא / מתחרפן - שיעשה מה שהוא רוצה. אין הנחיות אין קורונה, הכל פוליטיקה, הכל קלישאות. אני מוכן לקבל את כלל הטענות. איש באמונתו יחיה.

אך אלו שנהנים מכל רגע, או אלו הסובלים באיפוק ובשפיות, תשמרו על השכן שלכם.

תשאירו את הרב מעודה חי.

קבצים מצורפים

• 1603021104217.png
    1603021104217.png
    KB 6.8 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

*שיטת הונאה חדשה!*
*30 דקות יכולות להרוס לכם את החיים.*
זו לא הונאת טלפון רגילה — היא מסוכנת הרבה יותר.
הם לא צריכים את הכסף שלכם, לא את הסיסמה שלכם ולא את האמון שלכם.
הם צריכים רק את הטוב לב שלכם.

לאחרונה הופיעה במרכזי קניות, בתחנות מטרו, בשווקים ובמקומות ציבוריים “הונאת בקשת עזרה” חדשה.
המבצעים הם בדרך כלל אנשים לבושים היטב, בגיל בינוני או מבוגר.
הם עשויים לומר שאינם יודעים להשתמש בטלפון, שהם צריכים לבדוק את גובה הפנסיה או הסבסוד, או שהם נכנסו בטעות לעמוד הלא נכון — ולבקש מכם לעזור להם עם הטלפון.

*החלק המסוכן:*
כאשר אתם לוקחים את הטלפון ליד, לעיתים קרובות כבר פועל בו שיחת וידאו, הקלטת מסך או זיהוי פנים.
מישהו בצד השני צופה בכם. אתם חושבים שאתם עוזרים — אבל למעשה אוספים את הנתונים הביומטריים שלכם.

זו לא הונאה רגילה.
זו הונאה ביומטרית המבוססת על בינה מלאכותית.
הם לא רוצים את הכסף שלכם — הם רוצים אתכם.

אם תיגעו בטלפון (טביעת אצבע), תקראו מספרים או קודים (קול), או תביטו במסך בזמן השיחה (פנים), שלושת המזהים הביומטריים העיקריים שלכם — טביעת אצבע, קול ופנים — עלולים להיגנב.

בינה מלאכותית מודרנית יכולה ליצור “שיבוט דיגיטלי” שלכם — כמעט מושלם.

*ומה שקורה אחר כך מפחיד:*
הם יכולים להשתמש בשיבוט הדיגיטלי שלכם כדי לקחת הלוואות אונליין, מימון צרכני, משיכת כספים, ואימות אוטומטי באמצעות פנים וקול.
תוך 30 דקות כל מסגרת האשראי שלכם עלולה להיגמר.
כשתקבלו הודעות מהבנק, תגלו שהכסף שלכם לא נעלם — אלא להפך, אתם שקועים בחובות של אלפים או אפילו מיליונים.

---

### *זכרו את 3 הכללים:*

1. *לעולם אל תעזרו לאנשים זרים עם הטלפון שלהם.*
אל תיגעו, אל תלחצו, אל תצפו ואל תקראו שום דבר בקול — גם אם יגידו “רק לחיצה אחת”.

2. *שיחות וידאו לא מוכרות:*
נתקו מיד.
לעולם אל תיענו לבקשה “להסתכל למצלמה” או “לדבר רגע”.

3. *שתפו את ההודעה הזו עם מבוגרים, ילדים וחברים טובי לב.*
המתחזים מכוונים עכשיו לאנשים טובים.

---

### *תזכורת אחרונה:*
לעולם אל תחשבו: “לי זה לא יקרה” או “אני מספיק חכם כדי לא ליפול”.
בדיוק על הביטחון הזה ועל טוב הלב הזה הם בונים.

*אנא שתפו. כל שיתוף נוסף עשוי להציל קורבן אחד פחות.*
מכללות ואוניברסיטאות מנסות להילחם בה, פרופסורים ומנחים מתאמצים לזהות ולפסול אותה, וסטודנטים רבים מנסים, לא תמיד בהצלחה, להמשיך להשתמש בה.

היא קיימת בשטח כבר לא מעט זמן, ולמרות זאת - כתיבה אקדמית באמצעות בינה מלאכותית ממשיכה להוות סוגיה בוערת שמעסיקה ומאתגרת את העולם האקדמי.

סיבות למה להיעזר בכלי AI כדי לכתוב עבודה לא חסרות. זה קל, מהיר ונוח כל כך. כל מה שעליכם לעשות הוא להזין שאלת מחקר ולקבל תוך כמה רגעים עבודה אקדמית שממבט ראשון - נראית בנויה לתלפיות.

אך האם זה אכן אפשרי?

התשובה שלא תסבך אותי משפטית, במילה אחת, אם תלחצו אותי לקיר - היא לא.

התשובה המורכבת יותר היא לא לגמרי.

התשובה המדויקת ביותר היא כן, אבל זה מסוכן.

למה מסוכן? לא רק כי יכולים לעלות עליכם, אלא כי יש סיבה שלאנשי מקצוע קל לזהות עבודות שכלי AI יצרו. הכתיבה שלהן היא בדרך כלל כללית ופשטנית, כמעט תמיד נטולת עמדה מחקרית וחשיבה ביקורתית, ולפעמים עלולה להכיל פרשנויות שגויות ונתונים לא מדויקים.

כלי כתיבה של AI מייצרים תגובות על סמך דפוסים בנתונים שהוכנסו עליהם, אבל אין להם הבנה אמתית או כישורי חשיבה ביקורתית כמו של אדם אקדמי. זה אומר שלפעמים הם יכולים לתת תשובות שנשמעות טובות אבל בעצם שגויות, מטעות או פשוטות מדי. בעבודה אקדמית יש חשיבות מכרעת לדיוק ולכתיבה בשפה שלכם, ולכן שימוש במידע שלא אומת כראוי עלול להוביל לציונים נמוכים או אפילו לפסילה.

בנוסף, עבודה אקדמית דורשת לעתים קרובות תובנות חדשות, ניתוח מעמיק ופרשנות אישית, דברים שכלי AI פשוט לא יכולים לספק. אם אתם משתמשים בבינה מלאכותית כדי לכתוב עבודת סמינריון, היא עלולה להיות חסרה את העומק והפרספקטיבה הייחודית שהמנחה האקדמי שלכם מצפה לה.

אם החלטתם בכל זאת לקחת את הסיכון, ולנסות לרתום את היכולות הבאמת מדהימות של AI לטובת העבודה שלכם, הנה כמה כללי מפתח שיעזרו לכם לא להסתבך:

אתם הראש - אתם אשמים

AI היא אולי טכנולוגיה גאונית, אבל לפעמים כדאי להתייחס אלה כאילו הייתה ילד מוגבל. תסבירו בדיוק מה אתם מבקשים, אל תסמכו עליה שתבין לבד, תנו לה דוגמאות, תסבירו לה איפה טעתה אם התוצר הראשוני היה לא מדויק.

AIיכולה, בתנאים מסוימים, לעשות עבורכם את העבודה השחורה והמייגעת של חיפוש החומרים, השכתוב והניסוח, אם אתם מצפים ממנה להבין יותר מכם איך צריכה להיראות העבודה שלכם - זאת בעיה. היא בסוף כאן כדי לקבל הוראות ולבצע אותן כמיטב יכולה, אבל אין לה את הכלים להוביל את התהליך.

תהיו ספציפיים

אתם מעוניינים שכתוב של מידע קיים או ניתוח שלו ? שאלות מחקר או מסקנות? פרשנות ביקורתית או סקירה יבשה? אל תסתפקו בהגדרה "כתיבה אקדמית", נסו לכוון את כלי הכתיבה לטון ולאפיונים הספציפיים של כל פרק ותת פרק בעבודה שלכם.

תסמכו רק על עצמכם

גם כלי הAI הטובים ביותר תוכנתו באופן שמאפשר להם, לפעמים, לבלף בביטחון. אם חסר להם מידע או שהם התקשו להבין את השאלה באופן מדויק, אם הם לא מוצאים מחקרים אמתיים שמתאימים למטרה שניסחתם - הם עלולים לנסח פרשנות מעוותת למה שנכתב בהם, ואפילו להמציא מחקרים לא קיימים. תבקשו מקורות, תגדירו באילו תנאים אקדמיים הם צריכים לעמוד, ותבדקו כל אחד ואחד מהם בעצמכם. סביר להניח שרובם יהיו באנגלית ולחלקנו זה אתגר, אבל זה שלב הכרחי.

תבקשו עזרה

כאמור, AI יכולה לספק תוצאות לא רעות בכלל, אבל חסר לה את שיקול הדעת האנושי והמקצועי. היא לא תוכל להחליט עבורכם אם שאלת המחקר מקורית ורלוונטית מספיק, האם הפרקים מחולקים באופן פרופציונאלי, האם העבודה בנויה באופן שיש בו הגיון מחקרי. היא גם לא יכולה לייצר טון אישי של סטודנט חוקר ואיש מקצוע בהתהוות שאמור בכל זאת לעבור בין השורות היבשות. תתייעצו עם המנחה שלכם או עם איש מקצוע בכל אחד משלבי איסוף הנתונים והכתיבה.

בשורה התחתונה?

כלי AI יכולים לעזור לכם מאד בכתיבת העבודה, אבל הם בשום אופן לא יכולים להחליף אתכם. תתייחסו אליהם כגמדים הקטנים שיכולים לאסוף עבורכם נתונים, לשכתב מידע ולהציע רעיונות, אבל תדאגו להשאיר כותב מקצועי בעל הבנה אקדמית מספקת עם יד על ההגה.
  • תודה
Reactions: קל זכות1 //
0 תגובות
לאחרונה אני שומעת הרבה מחמאות, לא דווקא כלפיי אלא בסביבה, בכל מקום.
(או אולי רק עכשיו התחלתי לשים לב אליהם).

שמתי לב כמה טוב לשמוע מחמאות, כמה אנשים משתנים בעקבות מחמאות.
איך טיפוסים נרגנים מאירים פנים בעקבות מילה טובה.
לי יש יחס מורכב למחמאות: מצד אחד אני חשה אושר לשמוע מחמאות, מצד שני זה קצת נראה לי ציני,
כי מחמאות נתפס בעיני כמשהו אינטרסנטי לפעמים. כאילו: לא מהעוקץ ולא מהדבש. לא צריך מחמאות וגם לא עקיצות.
כך שהיתה תקופה שממש התנגדתי למחמאות או לא חיבבתי אותן.
מחמאות? זה נשמע לי חלקלק וצבוע.
על מי אנשים עובדים כשהם מחמיאים? הם אולי רוצים להשיג משהו? רוצים להשתלט? אומנם זה משמח לשמוע מחמאות,
אבל גם נראה שמחמאות זה דבר צבוע מעט.

אבל לא משנה מה המניע של המחמאות, אנשים שמחים יותר כשמחמיאים להם!
הם משתנים!
נעשים יותר חביבים ופחות עצבנים!
כמו מעגל של אור, מחמאות זה דבר שמתגלגל מאחד לשני וגורם לאווירה טובה ונינוחה.

לאחר כל הנ"ל אני רוצה להעלות כאן קטע שכתבתי על מחמאות, וגם בקשה מכם, ממי שקורא את הדברים:
יש לכם רעיונות למחמאות? כיתבו כאן וכל אחד יבחר אלו מחמאות מתאים לו לנכס לעצמו ולתת לסביבה.
כי יש כל כך הרבה טוב בעולם.
כי תחשבו על זה: באמצע היום אמא אומרת לילדיה: איך זכיתי בכם, איזה ילדים מיוחדים ה' נתן לי. (למרות שיש לה כלפיהם טענות רבות, היא בוחרת לראות את הטוב ואומרת את הטוב פעם אחר פעם).
רק לחשוב איזה מעגל של טוב יכול להיות.
או מורה אומרת לתלמידות עד כמה הן אהובות מיוחדות כל אחת בדרכה.
וגם להפחית ביקורת, ולומר הערות בדרכי נועם.

קטע שכתבתי כשהבנתי עד כמה מילים טובות זה דבר טוב:

בא לי להציף את העולם במחמאות
לומר לכל אדם עד כמה הוא מיוחד
ויחודי
ואין כמוהו בעולם,

בא לי להטביע את העולם במחמאות
שאנשים ילכו עם מחמאות בכיסים
בתיקים
מכל מקום יישפכו מחמאות
בלי סוף
שאנשים ישמעו רק מילים טובות
ויצופו בתוך טוב

בא לי למלא את העולם במחמאות
כמו מבול
שיכסה ארץ
במחמאות.
שאנשים ילכו מבסוטים מעצמם
ולא יצטרכו דבר.

אבל אז הבנתי
שאי אפשר לומר מחמאות
לאדם שהוא רעיל לעצמו
וכל עוד לא נאמר לעצמנו מחמאות,
גם מבול חיצוני של מילים טובות
לא יוכל לעזור.

אז בבקשה
תמלאו את עצמכם במחמאות
כל הזמן מילים טובות, מעודדות,
קחו מלוא חופניים ים של מחמאות
תדעו כי יחודיים אתם.
ומיוחדים. קחו לכם צידה, מחמאות.
לפני תקופה פרסמתי את התוסף מעשי ידי (להתפאר?... ;)) במתמחים טופ, וכעת אמרתי בליבי לפרסמו גם כאן משום 'אל תמנע טוב מבעליו'.
אם דפי החסימה של נטפרי מעלה בכם קונוטציה שלילית כנראה שהתוסף הזה בדיוק בשבילכם...
התוסף הזה פשוט מחליף את דפי החסימה הרגילים של נטפרי בדפים יפהפיים ומרהיבים שייתנו לכם חשק להיכנס לכל האתרים החסומים בנטפרי... ;)
התוסף מחליף את סוגי הדפים דלהלן:
דפים חסומים, 'מחפשים פתרונות', בדיקת אתר, קובץ ציבורי, קובץ לא נתמך ותגיות.

להורדה מהחנות
אתר הבית
נסו ותהנו!

נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו בחנות :)

תיאור מלא:

נמאס לכם מדף החסימה האפור והמשעמם של נטפרי? הגיע הזמן לשדרג את חווית הגלישה שלכם!

NetSkin הוא תוסף מהפכני שנועד להפוך רגע של תסכול לחוויה ויזואלית נעימה ומלאת מידע. במקום דף חסימה גנרי, NetSkin מציג לכם עיצוב מרהיב, מודרני ואינפורמטיבי, המותאם אישית לסוג החסימה שבה נתקלתם. עם גלריה של עשרות עיצובים ייחודיים ושליטה מלאה בידיים שלכם, גלישה בטוחה מעולם לא נראתה טוב יותר.

🎨 מה הופך את NetSkin למיוחד?

• גלריה עשירה ומגוונת: בחרו מתוך למעלה מ-60 עיצובים ייחודיים, המחולקים לקטגוריות חכמות. כל עיצוב תוכנן בקפידה כדי להעניק מראה ותחושה שונים, מקלאסי ואלגנטי ועד למודרני וטכנולוגי.
  • התאמה אישית לכל סוג חסימה:NetSkin מזהה אוטומטית את סיבת החסימה ומאפשר לכם להגדיר עיצוב שונה לכל תרחיש:
    • דף חסום: אתרים שנחסמו בהתאם למדיניות הסינון.
    • בפיתוח: אתרים מורכבים שהצוות הטכני עובד על פתרון סינון עבורם.
    • בדיקת אתר: אתרים חדשים שטרם נבדקו ודורשים שליחת פנייה.
    • קובץ ציבורי: קבצים משותפים הדורשים בדיקת אבטחה.
    • קובץ לא נתמך: קבצים שהסורק האוטומטי אינו תומך בהם.
    • חסימת תגית: אתרים שנחסמו לפי הגדרות הסינון האישיות שלכם.
  • אינטגרציה חכמה עם תגיות: התכונה שמבדלת אותנו! כאשר אתר נחסם עקב תגית אישית, NetSkin לא רק יציג דף מעוצב – הוא יפנה לשרתי נטפרי, יקבל את שם התגית המדויק שגרמה לחסימה ("חדשות", "ספורט", וכו') ויציג לכם אותו. סוף סוף תדעו בדיוק למה האתר נחסם!

⚙️ שליטה מלאה בידיים שלכם

מערכת ההגדרות המתקדמת שלנו מאפשרת לכם להתאים את החוויה בדיוק לטעמכם:

• מצב אקראי: תנו ל-NetSkin להפתיע אתכם עם עיצוב שונה בכל פעם.
  • מצב אקראי מתוזמן: רעננו את האווירה! הגדירו לתוסף לבחור עיצוב אקראי חדש בכל יום או בכל שעה.
  • בחירה ספציפית: התאהבתם בעיצוב מסוים? בחרו אותו והוא יופיע תמיד.
  • בריכת עיצובים: במצב אקראי, אתם יכולים לבחור אילו עיצובים בדיוק ייכללו בסבב ואילו יישארו בחוץ.
  • הפעלה וכיבוי גלובליים או פרטניים: הפעילו את התוסף על כל סוגי החסימות, או כבו אותו עבור קטגוריות ספציפיות.
  • תצוגה מקדימה: לא בטוחים איזה עיצוב לבחור? צפו בתצוגה מקדימה של כל עיצוב ישירות מתוך דף ההגדרות.

💡 חווית משתמש משודרגת

• ממשק נקי ואינטואיטיבי: חלון קופץ לגישה מהירה ודף הגדרות מקיף, שניהם קלים ונוחים לשימוש.
  • מצב כהה (Dark Mode): דף ההגדרות תומך במצב כהה לנוחות מרבית בשעות החשיכה.
  • ביצועים מעולים: התוסף קל משקל ואינו מאט את הגלישה. הוא פועל רק כאשר דף חסימה מזוהה, ומבצע את ההחלפה באופן מיידי.
הפסיקו להסתפק בברירת המחדל. התקינו את NetSkin עוד היום והפכו כל "עצור" בדרך לחוויה נעימה, אינפורמטיבית ומעוצבת אישית.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה