לגבי אורגנית לתחביב - למבוגר

• הוסף לסימניות
בנערותי היתה לי אורגנית של חברת רולנד מדגם E300.
כעת, אני מעוניינת לקנות אורגנית לתחביב, אבל שיהיו לה צלילים נעימים ומקצבים טובים.
יש אורגניות זולות שאין שום טעם לנגן בהן, כי הן משמיעות צלילים ממש לא לעניין.
יש לכם להמליץ על דגם כלשהו, לא יקר מידי, אבל עונה לדרישה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;2171526:
בסביבות 1500 יש סיכוי למצוא משהו נחמד?

"דוד מרדכי" כנראה ימליץ על יד שניה, ואני מצטרף לדעתו...
ביד שניה אפשר להשיג דברים שהם ברמה יותר גבוהה.
ב-1500 ש"ח אין כ"כ משהו חדש טוב.

• הוסף לסימניות
אלו דגמים כדאי לחפש ביד שניה?
איני יודעת אלו דגמים קיימים כיום, אבל בוא נאמר משהו שמקביל ברמתו המקצועית לרולנד E300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2171533:
"דוד מרדכי" כנראה ימליץ על יד שניה, ואני מצטרף לדעתו...
ביד שניה אפשר להשיג דברים שהם ברמה יותר גבוהה.
ב-1500 ש"ח אין כ"כ משהו חדש טוב.

ביד שניה אפשר להשיג באיזור המחיר הזה דברים הרבה יותר טובים מהדגם שהזכרתם.
סולטון MS50, רולנד VA7, טכניקס KN6000/7000 או לפחות KN2400 אולי אפילו קטרון X1. זה האורגנים שהובילו את החתונות לפני כמה שנים.
בחדש זה מחיר לאורגנית ימהה או קסיו פשוטה ומוגבלת מאד, ללא מקצבים חסידיים, ללא תכנות, מבחר קטנטן של צלילי פלסטיק גרועים. מתאימה להתחלת לימוד נגינה לילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2172912:
ביד שניה אפשר להשיג באיזור המחיר הזה דברים הרבה יותר טובים מהדגם שהזכרתם.
סולטון MS50, רולנד VA7, טכניקס KN6000/7000 או לפחות KN2400 אולי אפילו קטרון X1. זה האורגנים שהובילו את החתונות לפני כמה שנים.
בחדש זה מחיר לאורגנית ימהה או קסיו פשוטה ומוגבלת מאד, ללא מקצבים חסידיים, ללא תכנות, מבחר קטנטן של צלילי פלסטיק גרועים. מתאימה להתחלת לימוד נגינה לילדים.
תודה רבה!
אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות כלי נגינה מיד שניה.

• הוסף לסימניות
קודם כל מחפשים באתר יד2 (ולשים לב חצי מהמוכרים הם ערבים)
חוץ מזה יש כל מיני מעבדות שסוחרות באורגנים ישנים.
יש בעיתונים ומקומונים כמו קול העיר לוח יד שניה.
לפעמים יש גם בפורומים של נגנים וכלי נגינה. (אני מכרתי רק דרך פה!)

• הוסף לסימניות
ימהה E453 אורגן מעולה עולה פחות מ 1500 אפשות להכנסת מקצבים לחובבנים
זה לא אורגן ביתי מצוי זה מעבר לכך
אך אינו מתאים לאירועים

• הוסף לסימניות
זה אשכול ישן, שים לב להבא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה