דרוש מידע לגבי האימוג'ים שיש ...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רצינית ואם זה לא מתאים את תמחקו...
אתם לא חושבים שהאימוג'י שיש על התגובות הזה:LOL: קצת מופרע ..
כאילו למה לא שיהיה אימוג'י יותר עדין של צחוק או חיוך רגיל....
הסרטון הזה העיר את צומת ליבי...וגם תחושה שיש ...

• הוסף לסימניות
יש על זה כבר כמה דיונים
כנראה עדיין @ניהול האתר לא החליט שצריך לשנות זאת

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם את זוכרת אבל לפני כמה חודשים האימוגי הצוחק היה זה - :ROFLMAO:.
משתמשים התלוננו שהוא פרוע מידי וההנהלה היקרה החליפה לזה - :).
וכמובן ששוב התלוננו, כי אי אפשר שכולם יהיו מרוצים. אז החליפו לנוכחי.
ועכשיו הגיע התור של מכווץ העיניים לעלות על דוכן הנאשמים, מעניין לאן הדיון יובל את האימוגי המסכן..
;);)

• הוסף לסימניות
emoji  | פרצוף משוגע | Joypixels | Animation GIF 64x64 | zany face
emoji  | פרצוף מחייך בפה פתוח ועיניים עצומות | Joypixels | Animation GIF 64x64 | grinning squinting face
emoji  | פרצוף מגלגל עיניים | Joypixels | Animation GIF 64x64 | face with rolling eyes

• הוסף לסימניות
כשאת מקלידה משהו יש לך למעלה כמו סרגל כלים
תלחצי על השלוש נקודות שנמצאות שם ותראי...
זה בכתיבת הודעה.
עומדים על התודה (בלי ללחוץ) ואז זה נותן לבחור
זה כתגובה להודעות.

וזה משהו מעבר שאפשר לגרור לאיפה שרוצים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם את האמוג'י הצוחק זה: :ROFLMAO: פשוט כי קל לזהות אותו בגלל הצבע התכלת, א באמת מתכוונים למתפקע מצחוק.
גם כשאומרים באנגלית LOL אף אחד לא מתכוון שהוא ממש צוחק בקול רם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה