עזרה לגבי הקטע עם בעלי טלפונים כשרים (אני!) שרוצים לשלם עם רב בזול כמו בעלי הסמארטפונים

• הוסף לסימניות
בעלי הסמארטפונים סורקים עם עלייתם לאוטובוס את המדבקה, ולאחר חודש המערכת גובה מהם כמה שנדרש, הכי זול שאפשר, לפי הנסועה בפועל.
אני מציע, אולי בעלי כשרים יטעינו *מראש* עלות חופשי חודשי מלאה, ואחרי חודש המערכת תזכה אותם לפי הנסועה בפועל? מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
בעלי הסמארטפונים סורקים עם עלייתם לאוטובוס את המדבקה, ולאחר חודש המערכת גובה מהם כמה שנדרש, הכי זול שאפשר, לפי הנסועה בפועל.
אני מציע, אולי בעלי כשרים יטעינו *מראש* עלות חופשי חודשי מלאה, ואחרי חודש המערכת תזכה אותם לפי הנסועה בפועל? מה ההבדל?
ההצעה שלך כבר התקבלה לפני מספר שנים, ולא נעשתה בגלל מגבלות טכנולוגיות (הציוד של המסלקה עתיק יומין)
לפי ההסכם בין משרד התחבורה לאוצר, במקביל להעלאת התעריפים, תופעל מערכת שתחשב לבד את המינוי הכי משתלם לנוסע בכל רגע נתון ובכך לייתר את הצורך בהטענה של חופשי יומי או חודשי.

• הוסף לסימניות
ההצעה שלך כבר התקבלה לפני מספר שנים, ולא נעשתה בגלל מגבלות טכנולוגיות (הציוד של המסלקה עתיק יומין)
לפי ההסכם בין משרד התחבורה לאוצר, במקביל להעלאת התעריפים, תופעל מערכת שתחשב לבד את המינוי הכי משתלם לנוסע בכל רגע נתון ובכך לייתר את הצורך בהטענה של חופשי יומי או חודשי.
אז ככה זה יישאר?

• הוסף לסימניות
רעיון נפלא, אני בעד..

איזה תירוץ מצוץ.
כאילו נשארנו באותה טכנולוגיה כמו פעם 🙄

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא אמור להשאר כך, זה אמור להשתנות בחודשים הקרובים, במקביל להעלאת תעריפי הנסיעה.
אם היו לי אמצעים לזה, הייתי מגיש בג"ץ נגד העליה בטענה שזה לא הוגן שאלה שהטעינו חופשי שנתי לא נדרשים לשלם יותר, או שכן ידרשו להוסיף?

• הוסף לסימניות
אם היו לי אמצעים לזה, הייתי מגיש בג"ץ נגד העליה בטענה שזה לא הוגן שאלה שהטעינו חופשי שנתי לא נדרשים לשלם יותר, או שכן ידרשו להוסיף?
לכאו' גם אם תטעין חופשי חודשי יום לפני עליית המחירים תהנה ממחיר נמוך למשך חודש.
במידה ועליית המחיר אכן תתרחש ביחד עם מנגנון החישוב למפרע, העליה תהפוך לפחות משמעותית
ובמידה ועליית המחיר אכן תתרחש במקביל לתוספות שירות משמעותיות, אז לעליית המחיר אפילו תהיה הצדקה בחלק מהקווים.

• הוסף לסימניות
דברים שכתב דוד ורצמן

זה מהלך שעשינו אותו במסגרת דיוני התקציב בממשלה בסופ"ש האחרון, כאשר בכל משרדי הממשלה הביאו גזירות וקיצוצים נרחבים אנחנו הבאנו בשורה לאזרחי ישראל, הרב קו יהפוך לכרטיס חכם ויחשב באופן אוטומטי כמה נסעת היום או החודש ויתן לך את התעריף הזול מביניהם וישקלל לך חופשי יומי או חודשי רטרואקטיבית (כפי שקיים היום באפליקציות).

בשורה נוספת: מבוגרים מעל גיל 67 יהיו זכאים לנסיעות חינם בתחבורה הציבורית.

ובשורה נוספת: תקציב ענק של תוספות שירות (רק כדי לסבר את האוזן, היו אמורים לקצץ בתח"צ ולא להוסיף שום נסיעות חדשות ועל אחת כמה וכמה לא קווים חדשים בשנת התקציב 2025).

והבשורה הכי גדולה היא הנחת פריפריה בחופשי חודשי לכל יישובי הסוציו-אקונומי 1-5, מה שיהפוך את רוב משתמשי התחבורה הציבורית לבעלי חופשי חודשי ארצי.

• הוסף לסימניות
דברים שכתב דוד ורצמן

זה מהלך שעשינו אותו במסגרת דיוני התקציב בממשלה בסופ"ש האחרון, כאשר בכל משרדי הממשלה הביאו גזירות וקיצוצים נרחבים אנחנו הבאנו בשורה לאזרחי ישראל, הרב קו יהפוך לכרטיס חכם ויחשב באופן אוטומטי כמה נסעת היום או החודש ויתן לך את התעריף הזול מביניהם וישקלל לך חופשי יומי או חודשי רטרואקטיבית (כפי שקיים היום באפליקציות).

בשורה נוספת: מבוגרים מעל גיל 67 יהיו זכאים לנסיעות חינם בתחבורה הציבורית.

ובשורה נוספת: תקציב ענק של תוספות שירות (רק כדי לסבר את האוזן, היו אמורים לקצץ בתח"צ ולא להוסיף שום נסיעות חדשות ועל אחת כמה וכמה לא קווים חדשים בשנת התקציב 2025).

והבשורה הכי גדולה היא הנחת פריפריה בחופשי חודשי לכל יישובי הסוציו-אקונומי 1-5, מה שיהפוך את רוב משתמשי התחבורה הציבורית לבעלי חופשי חודשי ארצי.
מתי זה יכנס לתוקף?

• הוסף לסימניות
מגידי עתידות הוא תחום בפני עצמו.
ובייחוד שכאן יש צורך בחיזוי כפול, גם לחזות מתי יעלה המחיר, וגם לחזות האם הדברים האחרים יתממשו במקביל

סביר שכמנהג משרד התחבורה הם יעדכנו את הציבור לפחות 12 שעות לפני שהמחיר יעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה