אתרי צילום לגבי השקדיות ליד בית שמש- יש עוד משהו או כבר היסטוריה?

• פותח הנושא RPO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השנה אני לא ממש מונחת מה מצב המטעים...
מישהי יודעת? עבור לקוחה...
תודות!

• הוסף לסימניות
לדעתי הפריחה רק הגיעה לשיאה שבוע שעבר, הייתי בסוף שבוע שעבר, היה מהמם, לא יודעת מה המצב אחרי הגשם והכל, אבל לדעתי עדין אמור להיות

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
לדעתי הפריחה רק הגיעה לשיאה שבוע שעבר, הייתי בסוף שבוע שעבר, היה מהמם, לא יודעת מה המצב אחרי הגשם והכל, אבל לדעתי עדין אמור להיות
תודה לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

תמונות בנות

יש משהו בפריחת השקדיות שתמיד מרגיש כמו קסם שחולף מהר מדי.​

הלבן העדין הזה,​

השקט של המטעים והאור המיוחד שקיים רק בימים האלו.​

בזמן שאני כבר מתחילה להכין את הציוד והלוקיישנים לעונה הקרובה,​

חזרתי לרגעים המתוקים משנה שעברה.​

התמונות האלו תמיד מזכירות לי למה אני מחכה לזה כל השנה.​

מה איתכם? גם אתם כבר מחכים למרבדים הלבנים, או שאתם בכלל טיפוסים של שלכת?

4L7A2825 מ.jpg4L7A2914 מ.jpg4L7A3063 מ.jpg4L7A2545 מ.jpg4L7A2503 מ.jpg4L7A2442 מ.jpg4L7A2547 מ.jpg4L7A2351 מ.jpg4L7A1883 מ.jpg4L7A1659 מ.jpg4L7A1825 מ.jpg4L7A1866 מ.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה