כללי לגבי רכישת תמונות ממאגרים

• הוסף לסימניות
האם יש כזאת אפשרות לקנות חבילה באחד ממאגרים של הורדת אלפי תמונות בבת אחת (או עד שיגמרו את המכסה?)

• הוסף לסימניות
בשאטרסטוק יש אפשרות לרכוש ב 250$ חבילה של הורדת 25 תמונות ביום, במשך 30 ימים

• הוסף לסימניות
לא. אני לא רוצה כל יום אני רוצה לקנות בבת אחת הרבה תמונות

• הוסף לסימניות
זה ע"מ להתנתק מהאינטרנט?
אפשר כמדומני לקנות דיסקים עם מאגרי תמונות.

• הוסף לסימניות
אכן כן. איפה אפשר לקנות והאם התמונות מוצלחות כמו באתרים?

• הוסף לסימניות
יש את השיטה השינייעה שבה אתה קונה נקודות/קרדיטים וכל האתר יש לו את הקריטריונים שלו
רשימה של אתרים הגדולים המוכרים, קרדיטים/נקודות
אייסטוק

ביגסטוג

דרימס טיים האתר מציג לך מחירים בש"ח ומכבד כרטיס אשראי מקומי

דיפזיט פוטו

זה רשימה של האתרים הגדולים והמוכרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;785778:
זה ע"מ להתנתק מהאינטרנט?
אפשר כמדומני לקנות דיסקים עם מאגרי תמונות.

אני מאד מחפשת דבר כזה. ידוע לך על מקום ספציפי?

• הוסף לסימניות
תבדקי באריג'נט, כמדומני הם מוכרים דיסקים של תמונות

arigent.co.il
ואין לי עמלה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה