כללי לגבי תרגיל במיתוג ל-H.STERN מקורס עיצוב גרפי:

• הוסף לסימניות
אני כבר די לקראת סיום, אבל מאוד מתלבטת לגבי כמה דברים.

לגבי הלוגו: אני אשמח להערות בכלל, אבל בפרט - היהלום צריך להיות שם, או שהוא מיותר? ואם הוא לא מיותר, הוא מגושם מדי?
בנוגע לגודל - ניסיתי ליצור משהו שיהיה אפשרי להדפיס בקטן מאוד, שיתאים להטבעה על שעונים ותכשיטים וכו'. את הלוגו שלי רואים עדיין באורך 8 מ"מ במדפסת ביתית. בחמישה מ"מ הקווים של ה-S והיהלום כבר לא נראים טוב. זה סביר? יש מה לעשות?

בנוגע לספר המותג, מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה ואין לי מושג אפילו מה אני אמורה לשאול עליו, אני אשמח לשמוע כל הערה שעולה לכם.

תודה, שבת שלום וחודש אדר שמח.

קבצים מצורפים

• branding book.pdf
    1.4 MB · צפיות: 42
  • הלוגו-01.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה לי מוזר שנתנו לכם למתג מחדש אותם, יש להם את אחד הלוגואים המוצלחים שראיתי , קשה להתנתק ולחוות דעה,

• הוסף לסימניות
זה נכון. בזבזתי שבוע על התהייה "אם זה לא שבור - למה לתקן". אבל בסופו של דבר זה תרגיל, והשאלה החשובה היא "האם זה ישרת נכון את החברה הנ"ל", ולא "האם זה טוב יותר מהלוגו הקיים".

לסיכום, אני אשמח מאוד לשמוע דעות בכ"ז...

• הוסף לסימניות
מצטערת שאני לא אשת בשורות.
מה שמוצלח בלוגו הוא האלמנט של הS, שלמעשה לקוח מהלוגו הקודם...
היהלום לא נראה טוב, בהחלט מגושם מדי, ודאי שלא נראה טוב בהקטנה. לדעתי כמו שכתבתי לחברתך, אלמנטים מסוג זה הם מיותרים לחלוטין בלוגו של פירמה של ה.סטרן.
צבעי השחור-זהב - ובכן, קראת בוודאי את דעתי באשכול של חברתך...

אה, יש פה התחלונת מעניינת עם הנקודות.
אולי תמשיכי בכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
לטעמי, הלוגו יפה מאד!
אכן, ה-S לקוח מהלוגו המקורי...
היהלום - מאד מוסיף, אבל צריך להקטין אותו מעט,
הוא נותן תחושה של יוקרה

• הוסף לסימניות
המשושה - מעניין .
אולי אפשר לנסות ... בלי שני הקווים ברקע ( s ) של המעטפה, הנייר, הכרטיס וכו'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מהלכות ספר מותג.

מי הציב לך את יעדי ספר המותג? יש הבניה מוסכמית מראש וחלוקה לקטגוריות ברורות. עליך לבצע תחילה מחקר, סקר שוק וניתוח פרמטרים של קהל יעד וצרכנות. ערכים מבדילים שייכים לקטגורית פרופיל חברה ולא כותרת חסרת בסיס נתוני. גם אם מדובר בחברה ידועה. אם את משנה לוגו פירוש הדבר כי ישנו מהלך בחברה. עלייך לבשר על השינוי ( טוב עכשיו זה רק לאינטלגנציה--- את מבצעת רק תרגיל) אגב, לחברות ממוסדות ובינלאומיות יש א' ב' מפורט לגבי הכרונולוגיה של הלוגו והקונספט.
אם קראתם פעם את ספר המותג של סלקום תבינו אילו הלכות עשה ואל תעשה יש לארט דירקטור...
מאחר ומדובר בתרגיל. לעיצוב הגרפי יש השלכות והשתלשלות גרפית ארוכה. אך לא לספר המותג, הוא מקצועי לכל דבר. ולומדים איך לכתוב אותו. תנועת כתיבה טכנית שיווקית.נטו.
לברורים שלחי הודעה פרטית.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי הספר - התרגיל היה יותר בשביל ההתנסות. הקורס לא מדבר בכלל על הצד השיווקי והמחקרי, אלא רק על עיצוב. אנחנו יודעות שבעבודה אמיתית צריך מחקר וכו', וברור שפרטים כמו ערכי המותג וכד' אמורים להיות בשיתוף עם הלקוח... (כמו כל השאר, בעצם).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה