כללי >>לדעת לעשות סדר - חוברת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על העיצוב??

פסח כשר ושמייח!!!!

picture.php

• הוסף לסימניות
יפהה.. אפשר לומר עדין ומיוחד :)

• הוסף לסימניות
מדהים.
מה המטרה?
קצת רקע יוסיף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;978565:
מדהים.
מה המטרה?
קצת רקע יוסיף...

חוברת שמסבירה את מהות ליל הסדר.
כתוב שם באנגלית: "פסח. לדעת לעשות את סדר פסח"

אשמח לשמוע עוד חוו"ד אפילו שזה כבר סגור...

• הוסף לסימניות
שילוב הצבעים פשוט מושלם.

אהבתי.

• הוסף לסימניות
הקפצה!!

אפילו שעבר כבר חג הפסח (ואולי בגללו חבר'ה לא נתנו חוו"ד) אני אשמח בכל זאת שתאירו ותעירו לי על חוברת זו....

תודה מראש, יענקי

• הוסף לסימניות
אהבתי! מדהים!
עיצוב אלגנטי וחדשני!

• הוסף לסימניות
מקצועי וגזעי.
עושה חשק לראות מה יש בפנוכו...
אולי תזכה אותנו בדוגמית ?

• הוסף לסימניות
בטוב טעם!
נראה לי שהלייבל הראשי צפוף בדף, אולי להקטין אותו טיפונת (אבל טיפונת - רק שלא 'יגע' בשוליים של הכריכה), להוריד את היין עוד קצת למטה, (כדי שיראו את המלל שמתחתיו - הוא לא כ"כ קריא...) ולהשלמת הקומפוזיציה מומלץ לך לשים עוד סימן של יין בגדול יותר בקצה הנגדי שנשאר לבן...
בכללית, זה יפה ובטוב טעם! באמת מעניין מה החוברת מכילה....
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נראה מצוין! אהבתי :)
אני הייתי מורידה את הכוס ללמטה בהטיה עדינה ימינה, לחלק הלבן.
או שמה שם עוד מהסימן יין למעלה.
המלל לא כ"כ קריא, שים לב לזה.
הלוגואים צמודים מידי לתחתית הדף (או שזה נראה ככה בגלל ההדמיה).

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים...
הנה קמצוץ מן הפנים.... מה דעתכם???

קבצים מצורפים

• הדמיה הגדה.jpg
    3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה מצוין, עד כמה שאפשר לראות...

• הוסף לסימניות
איזה עיצוב מיוחד! מה זה הכוכביות האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה