כללי להזיל ריר - הזמנה לאירוע עוז והדר

פרינטר כתוב כך:
"אני יותר אוהב לעבוד עם שוהם"
גם כך נבין מה רצית

חלק ניכר מהם מעדפים ותיקי הפורום שלנו.. מעניין.

כשרואים את התגובות שם, את הקנאה והחוסר פרגון.
גודלת הערכה לחברי הפורום שלנו.

דווקא פרומער600 יצא שם להגנתו, כל הכבוד!

'תדמית' קיבל שם שבחים גדולים.

הפלאק להפטרון פריעדמאן

קבצים מצורפים

• PH1E0072.JPG
    KB 891.8 · צפיות: 32
הבאנר על בימת הכבוד:

קבצים מצורפים

• Oiz.jpg
    KB 229.7 · צפיות: 35
  • Oiz 2.jpg
    KB 839.1 · צפיות: 28
כל הכבוד

הייתי באירוע היה אירוע תורני מדהים וכמובן כל הדברים של וקסברגר פשוט היו מדהימים ביותר יש לי את הכל בבית והייתי מאד רוצה לקבל גם הזמנה שאת זה לא קיבלתי
כל הכבוד

נכתב ע"י וקסברגר;49801:
לגבי זה שכתב שהוא מצטער על זה שמוזילים כסף על הזמנות
אכתוב זאת במשל כדי להבין למה הדבר כן חשוב

תורם גדול מחו"ל תרם למוסד מליון דולר, עכשיו הכסף בחו"ל
איך מביאים את הכסף וגם צריך לומר לו תודה
בשביל להביא את הכסף צריכים לסוע צוות מהמוסד לומר תודה
וגם להביא את הכסף לארץ
אבל עלות של כרטיסי טיסה עולה בערך לכל הצוות 15.000 $
לא חבל על הכסף?
רק חייבים לבזבז את הכסף בשביל להביא את הסכום הגדול אחרת זה לא יגיע לארץ

הנמשל כמובן כל אחד מבין.

בהצלחה לכולם

נכתב ע"י המביט;49806:
גם אני בדעה שמותר וצריך להוציא כסף לכבודה של תורה בפרט אם זה עוזר להתרים עוד.
לדוגמא, גור שעשו דינר לפני כמה שבועות הרימו תערוכה חבלזי"ת ומושקעת בטירוף. נראה לי שזה השתלם להם.
חוץ מזה אם מדברים על כסף מבוזבז. אל תשכחו שכל הגרפיקה והפרסומות שנשפכות היום ברחובות יכולים לפרנס הרבה עניים. אז מה, זה מפרנס אותנו כדי שאנחנו לא נהיה עניים.

הנה רואים שצדקתם;
היום פירסמו 'עוז והדר' מודעות ברכה לנדיב הרשי פרידמן, על שנטל על עצמו את עריכת התלמוד ירושלמי של הוצאת 'עוז והדר'.
הנה הכנס הניב את התוצאה הרצויה והברוכה... אכן כן היה שווה לבזבז ע"ז מליונים.

והנה החוברת.....

לא היה לי כח לסרוק את הכל אבל מצ"ב העמוד הראשון. ההמשך דומה כרגיל....:)

קבצים מצורפים

• scan0002.jpg
    KB 997 · צפיות: 28
יפה איך זה שעוד לא ראיתי את זה?
אגב, הכוכב למעלה עולה על הטקסט 'תורה בתפארתה' (בכוונה לא? :))

זה רק עמוד אחד..
הסריקה השתפרה פלאים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה