כללי להיות או לא להיות?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול לגבי גרפיקה יש לי בראש רצון קטן קטן ללמוד גרפיקה (אני מתלבטת )
רציתי לדעת מניסיונכם האם פרוג נתן לכם את כל הכלים להיות גרפיקאיים טובים או בכל מקה מסופקים מהרמה המקצועית שרכשתם ?
ושנית -מה דרוש לגרפיקאי ז"א ממש בגדר חובה ?
חוץ מהמון עבודה על המחשב ...
ובכלל האם יש לזה עבודה בתור שכירים ?
והכי חשוב -איך אני יודעת שזה מתאים לי ..
כי למדתי צילום למשל ואני עדיין לא יודעת אם בחרתי את זה מספיק טוב למי שאני

• הוסף לסימניות
גרפיקה זה סבלנות וסבלנות וסבלנות, מול לקוחות עם מלאי קריזות, מול עבודה שאם רוצים שתהיה מדוייקת וטובה צריכים לעמול. את צריכה להוציא מעצמך המון, להיות יצירתית והרבה פעמים את צריכה ממש להתחיל פרוייקט או יצירה ממש מאפס.
עבודה בשעות לא שעות ובתוך לחץ
אין מצב בעולם להיות גרפיקאי טוב בלי להתמקצע.
פרוג (אם התכוונת לאתר הפורומים) מוסיף המון המון המון, לא יודעת איך אפשר להתקדם בלעדיו.
עבודה בתור שכירים ניתן למצוא, אבל כמו שכתבתי בנ"ל, עבודה תחת לחץ, שעות הזויות.

לגבי התאמת מקצוע, אם את מרגישה שיש לך כמה כוונים ואת לא סגורה על עצמך הייתי ממליצה לך לגשת לאבחון מקצועי.
בנוסף הרבה פעמים כשלא יודעים בדיוק על מה ללכת ומתלבטים בבחירת מקצוע זה קצת יותר עמוק מסתם לא יודעת מה לבחור ובמקרה כזה כדאי ללכת לכמה שיחות עם פסיכולוג/מטפל רגשי כדי לעשות קצת סדר בבלאגן.

הרבה הרבה הצלחות!!

• הוסף לסימניות
אני סיימתי לימודי עיצוב גרפי ותקשורת חזותית:
אילוסטרייטור, פוטושופ וינדיזיין.
הטעם הטוב עדיין בפי,
והכלים שרכשתי עושים חייל בידי.
ראשי ממשיך לתכנן ולהבריק ע"פ הכללים שנלמדו,
ואצבעותי מעצבות מעל מקשי המקלדת את הרעיונות שהבשילו.
אם רוצים ללמוד על מנת לעבוד- פרוג זה המקום!
המורים- מהשורה הראשונה בתחום המקצועי,
והפורום- הוא הקרש הצלה על כל שאלה וכל רצון להתקדמות מקצועית בתחום.
אני מעצבת פרסומות שמופיעות בכח הפרסום וברחוב,
מיתגתי חנות כולל מדבקה לדלת ושלט.
והכל- כפרוגיסטית טריה.
אם כל השאלה היא לגבי מקום לימודים- אז אין שאלה בכלל!
פרוג- המנוף לקידום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה