משום מה אני לא מצליחה לראות כלום בקישור הזה.נכתב ע"י חננוש;1139777:בבקשה
https://www.dropbox.com/sh/t5kz5fyttleiaqh/0eT4rPBdfc
הסרט הכי הכי, של הדרכה להכנת הלו קיטי מהגומיות... עוד עולה...
זה יהיה בקישור הזה, רק יקח עוד קצת זמן, פשוט תכנסו אליו שוב מאוחר יותר וזה יהיה.
בהצלחה לכם, ו.... תהנו.
יקח קצת זמן - כי אלו חמישה סרטונים קצת כבדים.נכתב ע"י לו יצוייר;1139848:משום מה אני לא מצליחה לראות כלום בקישור הזה.
רק איקסים אדומים. וכך בכל הדפדפנים.
יש אפשרות להעלות לג'מבו מייל?
תודה בכל אופן, וחנוכה שמח!
משתמשים בגומיות צבעוניות הכי זולות לשיער (חד פעמיות), ועושים את זה עם עפרונות, את צריכה למצוא מישהי שתראה לך איך עושים.נכתב ע"י תחפושת;1139851:איפה יש להשיג את הגומיות במודיעין עילית?
זה מגיע בחבילה יחד עם הסוגרים?
את הצמיד שחננוש הראתה אפשר לעשות גם על 2 אצבעות.נכתב ע"י grafix;1139881:משתמשים בגומיות צבעוניות הכי זולות לשיער (חד פעמיות), ועושים את זה עם עפרונות, את צריכה למצוא מישהי שתראה לך איך עושים.
מה שחננוש הראתה בסרטונים, לא נראה לי שאפשר לעשות עם עפרונות.
נכתב ע"י חננוש;1139936:ה'הלו קיטי' גמר סופסוף לעלות
https://www.dropbox.com/sh/t5kz5fyttleiaqh/0eT4rPBdfc
תהנו.
הג'מבו, עוד עובד...
תודה.נכתב ע"י bbr;1139956:יש שגיאה בקישור הזה,בקישור הקודם זה עולה...
אין לי כרגע פנאי להסביר בהרחבה, אבל בהנחה שאת כבר מכירה את הטכניקות פחות או יותר, אולי תביני מההסבר המקוצר שלי: (ואני מתנצלת לאלה שלא תבנה מה שכתבתי, אבל אני לא פנויה כרגע להסבר ארוך)נכתב ע"י ידי זהב;1140017:"לו יצוייר"-הסריגה על המזלג היא כמו הסריגה על האצבעות רק עם 4?
על האצבעות אני יודעת, אבל של המזלג יותר יפה...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים