- הוסף לסימניות
היכן קונים את הגומיות?
נכתב ע"י grafix;1139881:משתמשים בגומיות צבעוניות הכי זולות לשיער (חד פעמיות), ועושים את זה עם עפרונות, את צריכה למצוא מישהי שתראה לך איך עושים.
מה שחננוש הראתה בסרטונים, לא נראה לי שאפשר לעשות עם עפרונות.
השרשרת - בהשחלה על 2 אצבעות.נכתב ע"י ד"ש;1140510:לו יצוייר, איך עשיתם את השרשרת? ואיך חיברת את התליון לשרשרת?-תודה מראש
נכתב ע"י לו יצוייר;1140721:השרשרת - בהשחלה על 2 אצבעות.
מלבישים על 2 אצבעות גומיה עם איקס- סיבוב בין האצבעות. מעל זה מלבישים גומיה ישרה.
מעלים את הלולאה הימנית של הגומיה התחתונה מעבר לאצבע, כלפי פנים, כנ"ל בלולאה השמאלית. מלבישים גומיה נוספת ישרה וממשיכים כך.
התליון - מסובך לי להסביר.
לגבי חיבור התליון - למען האמת זה מחובר בצורה פיראטית למדי. סובבנו השחלנו וקשרנו עד שזה התמקם טוב.
לצערי, המצלמה שלי לא עובדת, נכון לעכשיו.נכתב ע"י מילה בסלע;1140729:תעלי קליפ....
השבוע - במילא לא הספקתי לעבוד עם הבנות המתוקות בבית.נכתב ע"י אפרתה;1140918:איזו חמודה!!!
לו יצויר- כל הכבוד!!!
נכתב ע"י אפרתה;1140932:חבל שלא שמעתי על זה קודם
אג- כמה זה עולה בצעצועי שטראוס???
נכתב ע"י לו יצוייר;1140898:לצערי, המצלמה שלי לא עובדת, נכון לעכשיו.
אז תחליף לקליפ, לכבוד היום האחרון של החופש![]()
זו הסריגה הפשוטה של השרשרת עצמה.נכתב ע"י artline;1141105:כל הכבוד!!! תודה.
זה מראה איך יוצא השרשרת בשתי אצבעות ?
יש למישו הוראות לצמיד שהועלה בשתי אצבעות?
תודה!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים