להיט הגומיות!!!

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה ערכות הכוללות גומיות ,סוגרים, מסרגה גדולה, מסרגה קטנה ולוח עם ווים בולטים - להכנת מבחר גדול של יצירות. וכמובן- דף הוראות כולל תמונות.
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
וזו יצירת הבוקר שלנו:
יש לכם עוד רעיונות לתעסוקה להמשך הבוקר? :)

קבצים מצורפים

• צמידים.png
    KB 522.8 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
לו יצוייר, איך עשיתם את השרשרת? ואיך חיברת את התליון לשרשרת?-תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1139881:
משתמשים בגומיות צבעוניות הכי זולות לשיער (חד פעמיות), ועושים את זה עם עפרונות, את צריכה למצוא מישהי שתראה לך איך עושים.
מה שחננוש הראתה בסרטונים, לא נראה לי שאפשר לעשות עם עפרונות.

מה פתאום! יש גומיות מיוחדות

• הוסף לסימניות
ברור שיש גומיות מיוחדות, אבל הגומיות של הכל בשקל משרתות מצוין את המטרה.
(הגומיות המיוחדות יותר עבות ויותר יפות)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך קוראים לגומיות האלה באנגלית?
והאם משלם יותר לקנות אותן בחו"ל? (מאמינה שכן... אבל מה ההפרש? אני רוצה לבקש מדוד שלי שמגיע לארץ עוד שבוע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד"ש;1140510:
לו יצוייר, איך עשיתם את השרשרת? ואיך חיברת את התליון לשרשרת?-תודה מראש
השרשרת - בהשחלה על 2 אצבעות.
מלבישים על 2 אצבעות גומיה עם איקס- סיבוב בין האצבעות. מעל זה מלבישים גומיה ישרה.
מעלים את הלולאה הימנית של הגומיה התחתונה מעבר לאצבע, כלפי פנים, כנ"ל בלולאה השמאלית. מלבישים גומיה נוספת ישרה וממשיכים כך.
התליון - מסובך לי להסביר.
לגבי חיבור התליון - למען האמת זה מחובר בצורה פיראטית למדי. סובבנו השחלנו וקשרנו עד שזה התמקם טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1140721:
השרשרת - בהשחלה על 2 אצבעות.
מלבישים על 2 אצבעות גומיה עם איקס- סיבוב בין האצבעות. מעל זה מלבישים גומיה ישרה.
מעלים את הלולאה הימנית של הגומיה התחתונה מעבר לאצבע, כלפי פנים, כנ"ל בלולאה השמאלית. מלבישים גומיה נוספת ישרה וממשיכים כך.
התליון - מסובך לי להסביר.
לגבי חיבור התליון - למען האמת זה מחובר בצורה פיראטית למדי. סובבנו השחלנו וקשרנו עד שזה התמקם טוב.

תעלי קליפ....

• הוסף לסימניות
ראיתי היום בצעצועי שטראוס בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1140729:
תעלי קליפ....
לצערי, המצלמה שלי לא עובדת, נכון לעכשיו. :(
אז תחליף לקליפ, לכבוד היום האחרון של החופש :)

קבצים מצורפים

• גומיות על 2 אצבעות.png
    KB 154.4 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
וגם- הוראות לסריגה על מזלג.
היה מסובך לצייר את זה. מקווה שזה אכן ברור.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• סריגה על מזלג.png
    KB 176.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1140918:
איזו חמודה!!!
לו יצויר- כל הכבוד!!!
השבוע - במילא לא הספקתי לעבוד עם הבנות המתוקות בבית.
אז חוץ מלסרוג בגומיות לא עשינו כלום.
לפחות שגם כלל ישראל ייהנה מזה...
ושבוע הבא - נסתער על העבודה :)

• הוסף לסימניות
איזה יפה מצידך!!

נכתב ע"י לו יצוייר;1140898:
לצערי, המצלמה שלי לא עובדת, נכון לעכשיו. :(
אז תחליף לקליפ, לכבוד היום האחרון של החופש :)

כל הכבוד!!! תודה.:)
זה מראה איך יוצא השרשרת בשתי אצבעות ?
יש למישו הוראות לצמיד שהועלה בשתי אצבעות?
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artline;1141105:
כל הכבוד!!! תודה.:)
זה מראה איך יוצא השרשרת בשתי אצבעות ?
יש למישו הוראות לצמיד שהועלה בשתי אצבעות?
תודה!!!!!
זו הסריגה הפשוטה של השרשרת עצמה.
לצמיד ב-2 אצבעות - זו אותה טכניקה. רק במקום למתוח גומיה אחת ישרה מעל הגומיה המסובבת על 2 האצבעות, מלבישים 2 גומיות אחת מעל השניה, וכמשעלים את הלולאות, מעלים בכל פעם מעל 2 גומיות ולא רק מעל גומיה אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה