מידע שימושי להכשיר את כל המכשירי אנדרואיד בחינם!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך הבנתי,
זה יכול להיות במקום הדרן?
זה יביא לי אפליקציות וגוגל חסום?
כרגע האפליקצייה חוסמת לגמרי את החיבור לאינטרנט, לכן אפליקצייות כמו וויז לא יעבדו, אבל בקרוב ב"ה יהיה גרסה עם אפליקצייות. שלב הבא ב"ה זה גרסה לנייוט בלבד וככה נתקדם לאט לאט אם ירצה ה'.

• הוסף לסימניות
כרגע האפליקצייה חוסמת לגמרי את החיבור לאינטרנט, לכן אפליקצייות כמו וויז לא יעבדו, אבל בקרוב ב"ה יהיה גרסה עם אפליקצייות. שלב הבא ב"ה זה גרסה לנייוט בלבד וככה נתקדם לאט לאט אם ירצה ה'.
כל הכבוד
כמה זמן זה יקח
ראיתי מהקיור שהביאו למעלה שאתה אברך שעושה זאת בהתנדבות,
באם אני ישתמש בזה וזה ישרת אותי כמו שצריך
בלי נדר אני ישלם על זה

• הוסף לסימניות
איך זה קורה? האם אחרי התקנה (חסימה) יש לנו שליטה על ביטול או הפעלה מחדש?

הרבה קונים מקרנים מאלי אקספרס והיום כולם עם מערכת אנדרואיד.
אני רוצה לחסום כל גישה לאינטרנט- האם זה יכול להיות פתרון? וכמובן שלא תהיה אפשרות לבטל את זה.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה נכון
חשוב לדעת שגרסה שלא נבנתה ע"י מומחה ממש יכולה להיפרץ די בקלות
אני לא מבין בזה כל כך, אבל ברור שמספיק שורת קוד אחת שגויה בשביל להפיל את הגרסה.
מישהו בדק ויודע???

• הוסף לסימניות
אגב האתרים שלו לא עובדים בכלל
אני לא בטוח שאפשר לסמוך על זה, מחילה שאני ככה
זה פשוט מסוכן מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כאן כתוב שזה בחינם לארבעה חודשים, אבל באתר דואר ישראל כתוב שלא.
מה הסיפור?
0 תגובות
הדבר משפיע על קוים רבים!
גם על מיי קאר
ועוד.

• עצוב
Reactions: ג'יימס1 //
73 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה