- הוסף לסימניות
נכון מאד, הייתי תחת השראת חומרים שקראתי בעניין "קדושת המוזיקה וגובהה הרוחני"ההתנצלות מתקבלת כמובן
רק מה שצרם זה לא התוכן כולו אלא המשפט הזה דווקא:
לאו דווקא במובן היהודי של העניין
נכון מאד, הייתי תחת השראת חומרים שקראתי בעניין "קדושת המוזיקה וגובהה הרוחני"ההתנצלות מתקבלת כמובן
רק מה שצרם זה לא התוכן כולו אלא המשפט הזה דווקא:
איפה?נכון מאד, הייתי תחת השראת חומרים שקראתי בעניין "קדושת המוזיקה וגובהה הרוחני"
לאו דווקא במובן היהודי של העניין
ובעיון קל תמצא שלכל אלו שהגיבו לו/ה אין משתמש פרימיוםדרך אגב לידיעתכם אתם יכולים לשלוח למשתמש הודעה פרטית ואז הוא יכול לענות לכם
ידוע ידעתיובעיון קל תמצא שלכל אלו שהגיבו לו/ה אין משתמש פרימיום
בלת"קאשמח עם משהו יודע כאן
איך זה בדיוק הולך אם אני רוצה להלחין מנגינה
לטקסט מסוים
ואיפה עושים את זה
תודה
תרשו לי לחלוק, ראיתי הרבה מקרים הפוכים ממש.נראה לי שהתוכן המוזיקלי של שיר שמולחן בצורה מסודרת הוא הרבה יותר עשיר משיר ש"נופל" פתאום. (כמובן שכמו שאמרו לעיל שגם השירים הנופלים עוברים עיבודים רבים, וזה משפר אותם מאוד).
אוקיי, אמרתי מהגיון, אם המציאות אחרת אני מבטל דעתיתרשו לי לחלוק, ראיתי הרבה מקרים הפוכים ממש.
אני יכול לעזור לך בהלחנה יש לי מלא רעיונותאשמח עם משהו יודע כאן
איך זה בדיוק הולך אם אני רוצה להלחין מנגינה
לטקסט מסוים
ואיפה עושים את זה
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים