הפעם ניתן לתמונה לדבר יותר מאלף מילים...
יעל זפרני מיתוג ופרסום עסקים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP פרסום וקופי צילום מקצועי • 27/8/23 הוסף לסימניות #1 הפעם ניתן לתמונה לדבר יותר מאלף מילים... נערך לאחרונה ב: 27/8/23
מ מילונית משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי הפקות ואירועים 27/8/23 הוסף לסימניות #2 מודעה סמוקה כדבעי. משחק מילים פשוט- שפשוט מדבר.
יעל זפרני מיתוג ופרסום עסקים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP פרסום וקופי צילום מקצועי • 31/8/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י 422: קופי מהמם, שלך? לחצ/י כדי להרחיב... תודה. כן. (לכן העלתי לפה )
M Miriam Wilhelm משתמש רשום פרסום וקופי 3/9/23 הוסף לסימניות #5 אהבתי מאוד, סוג של אומץ, לקח לי שנייה להתחבר לגמרי רק לקטע החיובי של הסמקה, אבל אחרי שדמיינתי את הסיטואציה, הקופי התיישב טוב על הלב בהצלחה!
אהבתי מאוד, סוג של אומץ, לקח לי שנייה להתחבר לגמרי רק לקטע החיובי של הסמקה, אבל אחרי שדמיינתי את הסיטואציה, הקופי התיישב טוב על הלב בהצלחה!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת