- הוסף לסימניות
במקרה שציינתי מחיר האג"ח יורד בכ3 אחוז לכל שנה X 10 שנים. עם חיוב לממש מיד.מה באמת?
נראה לי שמחיר האג"ח ירד בהתאמה לפער בין הריביות. לא כזה אסון גדול כמו במניות שלטווח קצר יכול לרדת בחמישים אחוז ויותר.
איפה אני טועה?
במקרה שציינתי מחיר האג"ח יורד בכ3 אחוז לכל שנה X 10 שנים. עם חיוב לממש מיד.מה באמת?
נראה לי שמחיר האג"ח ירד בהתאמה לפער בין הריביות. לא כזה אסון גדול כמו במניות שלטווח קצר יכול לרדת בחמישים אחוז ויותר.
איפה אני טועה?
למי שמתכנן להישאר עד הסוף הסוף. זה לא כזה נורא, הוא מקבל את התשואה המובטחת, ובסוף את הקרן.במקרה שציינתי מחיר האג"ח יורד בכ3 אחוז לכל שנה X 10 שנים. עם חיוב לממש מיד.
בדיוק.למי שמתכנן להישאר עד הסוף הסוף. זה לא כזה נורא, הוא מקבל את התשואה המובטחת, ובסוף את הקרן.
אז לא קראתי מספיק בעיון...בדיוק.
ולכן הוא אמר שמי שקונה אג"ח ארוך - עבור חיסכון לטוח קצר - זה סיכון.
זה התגובה שלפני התגובה ההיא:אז לא קראתי מספיק בעיון...
נו.. ואם קנית אג"ח של 10 שנים עם תכנון למימוש בעוד חצי שנה, והריבית עלתה ב3 אחוז, ... מה הולך לקרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים