כללי להפוך פוטו שופ sc6 מאנגלית לעברית

• הוסף לסימניות
רק לי זה קורה (בcs6?)
שיניתי לעברית וכשנכנסתי לאינדיזיין ובמקום להכנס לתוכנה הוא רשם לי שכאילו נגמר לי תקופת הניסיון של התוכנה (המאסטר כבר מותקן לי שנתיים..) מיד החזרתי לאנגלית והוא לא עשה לי את ההודעה.

• הוסף לסימניות
אני אישית רגיל לעבוד בגירסה אנגלית
אבל חשבתי לנסות ולראות איך זה עובד וזה נראה יותר נחמד
אבל חזרתי שוב לאנגלית כי אני לא יכול עם הבאגים האלו, לא ניתן לעבוד

• הוסף לסימניות
לא יודע מה איתכם אבל אצלי הכל עובד חלק....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבנים;2167190:
אינדיזיין cs6 מאנגלית לעברית
כנס לנתיב הבא:
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\Presets\InDesign Shortcut Sets

ואת השם של התקייה en_il
תשנה ל: he_il
והרי לך אינדיזיין בעברית, חוץ מכמה באגים בודדים ההההכל בסדר,
ואגב כך גם אפשר לחזור חזרה מעברית לאנגלית, אין מה לחשוש עשיתי את זה לא מעט פעמים.
בהצלחה

לכל המעוניינים זה גם עובד ב CC על הנתיב הבא:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Presets\InDesign Shortcut Sets‏

הסבר למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה