להפוך שירותי אורחים ליחידה עם 2 דלתות ושירותים לא 'תקניים' ?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ,

יש לי כרגע חדר בבית שצמוד לשירותי האורחים
אני מעוניין להוסיף מקלחון (וארון אמבטיה) לשירותי האורחים כך שישמש עבור אורחים לא לשימוש יומיומי (בדירה יש כבר חדר הורים עם יח"ה)
האם נוח באמת חדר שירותים עם 2 דלתות (הדלת לחדר שינה תיהיה נעולה באופן קבוע) ?
בעיה נוספת שיש מרווח רק של 40 ס"מ בין האסלה לקיר שממול , האם זה הגיוני ומאפשר שימוש נוח ?
חדר עם יחידת אירוח.png

• הוסף לסימניות
אני רק יוסיף שהקטנתי את כבר החדר ואני לא מעוניין להקטין אותו יותר (הגודל של החדר הוא 8.2)
בנוסף מישהו יודע מהו האורך של אסלה קצרה כולל מיכל השטיפה ?
האסלה בתכנית הנוכחית באורך 60

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ,
האם נוח באמת חדר שירותים עם 2 דלתות (הדלת לחדר שינה תיהיה נעולה באופן קבוע) ?
בעיה נוספת שיש מרווח רק של 40 ס"מ בין האסלה לקיר שממול , האם זה הגיוני ומאפשר שימוש נוח ?
המעבר קצת בעייתי --כדאי לבדוק אם באמת בפועל ישאר 40 ס"מ בין האסלה לקיר -- כי מקובל שתופס 70 מהקיר
גם 40 ס"מ -- מאוד בדיעבד אם בכלל
גם מיותר לדעתי 2 דלתות אפשר להשאר עם הדלת המקורית ולהזיז את הדלת לחדר פנימה -- ואז משמש דו תכליתי

קבצים מצורפים

• חדר עם יחידת אירוח.png
    חדר עם יחידת אירוח.png
    KB 27.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לגבי מיקום האסלה- 40 ס"מ מסוף האסלה ועד הקיר זה ממש ממש צפוף, עלולים להתקע עם הראש בקיר
(בהנחה שזה באמת יהיה ככה, כי השירטוט נראה עם אסלה באורך ממש הגיוני...)
אולי תחליפו את הסדר ותשימו את האסלה במקום של המקלחון
ואת המקלחון בחלק החיצוני של החדר (עם דלת עמידה למים כמובן)

לגבי הדלתות- אולי אחת מהן תעשו דלת הזזה (יש היום דלתות ממש אטומות וטובות)
חוששת שזה לא יעבוד באופן הזה.
או לשקול לעשות דלת כפולה לחדר אורחים אחת בתחילת החדר ואחת אחרי הדלת לשירותים, ככה זה יוכל לשמש גם כחדר שירותים כללי, וגם כחדר פרטי
וכשיש אורחים לסגור את הדלת החיצונית וזה יהפך לחדר עם שירותים צמודים.

הארון אמבטיה למה אמור לשמש?
הייתי ממליצה לעשות ארון רק מהמיכל הדחה ומעלה ולא מהרצפה,
כך שלא יצופף את החדר שגם ככה ממש קטן, ואם כבר- לשעות בו כיור קטנטן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה