דרוש מידע להרשים את אמא ואת השוויגער

ואו רעיון מגניב!
כלומר לפני האפיה את עושה מנגו? משאירה את העור כאילו?
ואיך זה נשאר עם בטן מלמטה?
יש לך אולי תמונה?
images

מאד מומלץ מרשים מאד

י
דיברו פה על אננס..אז אני הכנתי משלוח מדהים של אננס טרי,ממנו יצרתי די בקלות תוכי משגע,ופינקתי בפירות טעימים,בירה שיינדי וכו..כרגע אין לי תמונה להעלות אולי בהמשך,אבל את המקור ראיתי בפינטרסט.תציצו ותיפגעו
יש תמונה??

הבטן מלמטה, לוקחיםגליל ריק של נייר כסף \ ניר מגבת , עוטפים בנייר כסף, משמנים היטב ודוחפים מתחת לאמצע הדג לפני האפיה!
(חורצים פסים אלוכוסנים לשתי הכיוונים, מורחים רוטב לא משנה .
אני קישטטתי בירקות אנטיפסטי . ( שנים קודמות עשיתי ירקות חיים צבעוניים חסה, תירס פלפל וכו
את מגישה עם הגליל?
נקרע לי קצת הדג בחיתוך לפני האפיה
נורא?

אני עשיתי את זה
הגשתי עם הגליל ואפיתי כ 20 דקות
לא כל כך הלך לי
הגשתי עם הגליל ואפיתי חצי שעה
אבל בחיתוך עוד לפני האפיה זה נקרע לי ובחלק מהמקומות לא חתכתי מספיק
כנראה כי זה עוד היה חצי קפוא
אבל יצא מאוד טעים

קבצים מצורפים

• IMG_0067.JPG
    IMG_0067.JPG
    2.8 MB · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה