נכתב ע"י רוצה טוב;804267:מבדיקת מכבי האש מה גרם לשריפה אצל משפחת שעייר מרחובות שאיבדו את האבא וחמשת בניהם עלה שהשריפה פרצה לאחר שהשאירו מחשב נייד דולק והלכו לישון
קחו לתשומת ליבכם!!!
נ.ב. יש בידי את פרוטוקול הבדיקה אך אני לא מוצא זאת כעת כשאמצא אני יעלה זאת.
נכתב ע"י ip6;804211:כל לילה המחשב אצלי עובד ומרנדר שזה יותר מסתם לשלוח קבצים, זה בסדר גמור מחשבים לא אמורים להיכבות בלילה הם לא צריכים לישון.
נכתב ע"י רוצה טוב;804267:מבדיקת מכבי האש מה גרם לשריפה אצל משפחת שעייר מרחובות שאיבדו את האבא וחמשת בניהם עלה שהשריפה פרצה לאחר שהשאירו מחשב נייד דולק והלכו לישון
קחו לתשומת ליבכם!!!
נ.ב. יש בידי את פרוטוקול הבדיקה אך אני לא מוצא זאת כעת כשאמצא אני יעלה זאת.
נכתב ע"י רות מיכל;804351:אמרו לי שככל שמשתמשים במחשב נייד כשאינו מובר לחשמל זה מקצר את חיי הסוללה. מאז בכל פעם שאני עובדת על המחשב בבית אני משתדלת שיהיה מחובר לחשמל. מישהו נוסף שמע על זה?
יש דעות נוספות? זה נפקי מינא לי..נכתב ע"י בנימין41;804356:אני דווקא שמעתי הפוך. וכך גם הנסיון שלי בנייד שלי.
עדיף להשתמש רק על סוללה.
גם הסוללה נשמרת יותר טוב, וגם במטען נוצרות בעיות ככל שהוא מחובר יותר!
נכתב ע"י רות מיכל;804351:אמרו לי שככל שמשתמשים במחשב נייד כשאינו מובר לחשמל זה מקצר את חיי הסוללה. מאז בכל פעם שאני עובדת על המחשב בבית אני משתדלת שיהיה מחובר לחשמל. מישהו נוסף שמע על זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים