מידע שימושי להשכרה תחפושות

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה:
תחפושת של ליצן ב 30 ש"ח לילד בן שנתיים, כולל מכנס, פאה צבעונית, שלייקס צבעוני,
פאת סבתא עשויה מפונפונים ב30 ש"ח מתאים לראש של ילדה בת שנה - שנה וחצי
תחפושת של שוטר- חולצה+ קסקט( לוקחים מכנסיים כחולות רגילות, יש לי מכנסיים אך הן לא עומדות יפה) ב 30 ש"ח- מידה 5-6
תחפושת של טבח/ אופה- כובע לבן תפור יפה+ סינר וכלים ב 30 ש"ח מתאים לילד בן 3-4-5
מי שמעוניינת תפנה אלי באישי ואוכל לשלוח תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה:
תחפושת של שוטר- חולצה+ קסקט( לוקחים מכנסיים כחולות רגילות, יש לי מכנסיים אך הן לא עומדות יפה) ב 30 ש"ח- מידה 5-6
יש רק אחד מכל סוג?
אם יש שנים מסוג אחד נשמח אם תוכלו להתקשר אלינו.
יש טלפון בחתימה

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לתמונה של הליצן,
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה:

באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?
מעוניינת בליצן
אשמח לתמונה :)

• הוסף לסימניות
@עיצובN אני מתעניינת בתחפושות של הבובות שלג
אשמח אם תצרי איתי קשר 0504168646 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה