אולי תלכי על הפן הכלכלי...אני אמא לתינוקת מתוקה בת שנה וחצי
ובעקבות כך שאני רגילה מילדות רק לפטל כמובן גם היא.
אני מפחדת על השיניים שלה (אחים שלי עם שיניים אכולות מפטל)
בעקבות זה התעוררתי לענין שאני צריכה להתרגל מפטל למים וכך גם היא אחרי (מקווה...)
אז ככה:
ניסיתי כמה פעמים לשתות רק מים מה שגרם שפשוט לא שתיתי כמעט
אני יותר מסוגלת לשתות מפעם אבל עדיין...
אנא, תנו עצה!!
בבקשה בבקשהאני אמא לתינוקת מתוקה בת שנה וחצי
ובעקבות כך שאני רגילה מילדות רק לפטל כמובן גם היא.
אני מפחדת על השיניים שלה (אחים שלי עם שיניים אכולות מפטל)
בעקבות זה התעוררתי לענין שאני צריכה להתרגל מפטל למים וכך גם היא אחרי (מקווה...)
אז ככה:
ניסיתי כמה פעמים לשתות רק מים מה שגרם שפשוט לא שתיתי כמעט
אני יותר מסוגלת לשתות מפעם אבל עדיין...
אנא, תנו עצה!!
נכון מאוד!מיני בר
זה הפתרון [לדעתי]
כמובן אני לא נותנת לה מתוך רצון לשקט או משהו,בבקשה בבקשה
למען הבת שלך!
תוציאי את זה מהבית בלי להתגרות אפילו לקנות את זה!!
מילא את...
אבל היא לא זקוקה לזה, היא לא אמורה להכיר את הטעם של זה!! היא ילדה צעירה!
אחי, עבר טיפולי שורש בהרדמה כיוון שנהרסו לו השיניים מהפטל הארור הזה (והסבל... והבכי... והצער הנורא)
אני לא רוצה להשתמש במילים חריפות, ואין לי גם שום זכות לזה או היתר, אבל הכל בנימה טובה כמובן....
את כאישה בוגרת, יכולה להחליט אם להתגבר או לא, אבל לתת לילדה קטנה בת שנה וחצי שלא מבינה בזה דבר או חצי דבר (ואל תגידו לי שזו תרופת הרגעה... או נוזל פותר בכיות... כי זה יזכיר לי במחילה ס..ם- זה עוול אמיתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים