כללי לוגואים , מנין?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לוגואים של כמה עסקים, ואני שוברת את הראש מאיפה אני יכולה להשיג אם לא מצאתי באשכול הלוגואים, כמובן שהקושי הוא בגלל שאני מנותבת, ואני אפילו לא יודעת איזה אתרים אני צריכה לבקש שיפתחו כדי למצוא אותם.(כמובן אם יסכימו לי)
האם יש אתר שבו אני יכולה למצוא את כל העסקים הישראלים? ואני לא יודעת אם יעזור לי קובץ של מלא לוגואים ישראלים ולחפש בו, כי אני לא יודעת איך נראים הלוגואים שאני מחפשת אז אני לא יכולה לזהות אותם, אלא אם יש אתר שאני רושמת את שם העסק ואז מעלה לי את הלוגואים. יש חיה כזו?

אם יש למישהו מכאן לוגו או יותר ממה שאני צריכה זה יקל עלי, כמובן...;)
והרשימה:
משרד החוץ ירושלים
מכון הרטמן ירושלים
אחים גבאי
מלון אריסטובלוס
שופרסל
רמי לוי שיווק השקמה
כוכב חמש
נטע ליפשיץ
חזון את גלילי
אשטרום חברת בניה
גיא פרויקטים בע"מ
גניזה כללית
בית חולים השרון

• הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• company_logo_new.png
    KB 4.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2302601:

אשכול ישן ישן, הכתובות שם לא רלוונטיות...
אולי בכ"ז יש למישהו עוד איזה אחד מהרשימה? אני אובדת עצות ממש!:(

משרד החוץ ירושלים
כוכב חמש
נטע ליפשיץ
חזון את גלילי
אשטרום חברת בניה
גיא פרויקטים בע"מ
גניזה כללית
האחים גבאי
בית חולים השרון (כללית)
מלון אריסטובלוס

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• logo.png
    KB 9 · צפיות: 22
  • אשטרום.png
    KB 13.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קשה איתך...

קבצים מצורפים

• logo.png
    KB 7.5 · צפיות: 20
  • usr_Danf_1466531456.jpg
    KB 9.8 · צפיות: 17
  • LogoRabinNew (2) 8.3.gif
    KB 8.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;2302551:
אני צריכה לוגואים של כמה עסקים, ואני שוברת את הראש מאיפה אני יכולה להשיג אם לא מצאתי באשכול הלוגואים, כמובן שהקושי הוא בגלל שאני מנותבת, ואני אפילו לא יודעת איזה אתרים אני צריכה לבקש שיפתחו כדי למצוא אותם.(כמובן אם יסכימו לי)
האם יש אתר שבו אני יכולה למצוא את כל העסקים הישראלים? ואני לא יודעת אם יעזור לי קובץ של מלא לוגואים ישראלים ולחפש בו, כי אני לא יודעת איך נראים הלוגואים שאני מחפשת אז אני לא יכולה לזהות אותם, אלא אם יש אתר שאני רושמת את שם העסק ואז מעלה לי את הלוגואים. יש חיה כזו?

אם יש למישהו מכאן לוגו או יותר ממה שאני צריכה זה יקל עלי, כמובן...;)
והרשימה:
משרד החוץ ירושלים
מכון הרטמן ירושלים
אחים גבאי
מלון אריסטובלוס
שופרסל
רמי לוי שיווק השקמה
כוכב חמש
נטע ליפשיץ
חזון את גלילי
אשטרום חברת בניה
גיא פרויקטים בע"מ
גניזה כללית
בית חולים השרון

בגוגל תמונות מופיע הכל.
לחפש לוקח חצי דקה,
ואם חסום לך תעברי לנטפרי, כי לגרפיקאים רק נטפרי טוב!!!

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• חוץ.JPG
    KB 14.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לוגו נטע ליפשיץ

קבצים מצורפים

• לוגו ליפשיץ.pdf
    KB 39.4 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה