כללי לוגואים פתוחים של גוגל, פייסבוק, טוויטר וכ"ו

• הוסף לסימניות
חיפשתי המון בפורום ובכלל ולא מצאתי.
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 250px-Facebook.svg.png
    KB 4.5 · צפיות: 24
  • 200px-Twitter_logo.svg.png
    KB 3.8 · צפיות: 21
  • Google_2015_logo.svg.png
    KB 6.3 · צפיות: 19
  • YouTube_logo_2013.svg.png
    KB 5.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
חסר לי עוד של הווצאפ, ג'ימייל, וכרום...

• הוסף לסימניות
יש למישהו אייקון של פייסבוק?

• הוסף לסימניות
לצורך פרסומת שהכנתי כעת ללקוח הוא רוצה שאשים לו ליד הטלפון אייקון של פייסבוק ווואז...

את פייסבוק מצאתי כאן, ותודה למעלה, אך את של 'WAZE' חסר לי עדיין,

אשמח אם משהו יכול לטרוח עבורי ולהעלות לוגו 'WAZE' ויקטורי שלהם.

(חייבת לציין כי אני מרגישה מן צמרמורת ולא נעים בבקשה זו, מעולם לא ראיתי ולא התעסקתי עם פייסבוק ולא מבינה ב'וואז'.. ב"ה יש לי מחשב עם חסימה ופלאפון כשר...)

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לך ותודה על ההסבר,
גם את זה לא ידעתי
ואולי גם לא מתאים להקביל זאת לפייסבוק.. קטונתי מלהבין...

תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה