כללי לוגואים של חנויות ומכירות (חרדיים כמובן) בארץ

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות איזה פוסטר למישהו, שעומד מאחוריו איזה רעיון (כשיהיה גמור בעז"ה אראה אותו) לשם כך דרושלים לי לפחות 100 לוגואים אמתיים של עסקים ברמה סבירה לא קוקה קולה אבל גם לא המכלת של ציון..

לדוג'

נעלי גיל, קידי שיק, פריש, שיק ליידי, יורו קולקשן, אלתר מחשבים, ליידי מול, פאביו, קרל, מידות טובות קינג דוד, המסעדה היהודית, בואי כלה, שושניתוש, סט מסורת, פלדהיים, כליל וכד'

הרעיון הוא עסקים טובים מוכרים לא גדולים מידי, ולא קטנים מידי.

למי שיש לוגואים בכוונים הבאים בבקשה שישרשר באשכול זה

תודה

• הוסף לסימניות
חזרתי אחרי תקופה של חצי שנה, (פריהנד לשעבר) שמחתי לראות איך הפורום פורה ופורח, אשמח לעזור ולהיעזר מצו"ב שני לוגויים

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 4.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
קצת לוגואים

בבקשה

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 514.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
המסעדה היהודית (וקטורי), קרל(וקטורי), מאפיית הצבי(ביטמאפ)

קבצים מצורפים

• 3logo.pdf
    KB 542.3 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
לבריאות! ובהצלחה!
סקרנותי...

קבצים מצורפים

• LOGOs [Converted].pdf
    KB 32.6 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
הוצאת פלדהיים

קבצים מצורפים

• logo feldheim.zip
    KB 46.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
למי שנמצא תחת ידו הלוגו של "דזי ענד דזי" קלאדינג, מוכר בגדים חסידיים לגברים ולילדים מפורסם באמעריקא
כמדומה שבענגליש הוא G&G Clothing
אשמח אם ישלח לי באיכות טובא (בוקטור יותר טוב)

• הוסף לסימניות
G&G

קבצים מצורפים

• GG.zip
    KB 192.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יש לי "אלף", "פולק מעילים",אופטיקה הלפרין,פיפו-ריצל ",ביג דיל, מסילה,בראנץ בייגל
ועוד, רובם ויקטורי, אעלה אח"כ או שאשלח לך במייל

• הוסף לסימניות
אנשים יקרים וחסידים באו נעשה פה סדר.
למה לא לרכז הכל תחת לוגואים ישראלים, למען הסדר הטוב?
למען העתיד ובנוחות המשתמשים, בחיפושים.

תודה
(זה מה שאני עשיתי כשהעלו לי איזה לוגו, העלתי אותו לרווחת כולם באשכול המעוגן "לוגואים ישראלים" וכמו שציין ונתנו, יפה יהיה אם תכתבו קרדיט...)
אבל לא ברור מי צריך להעלות הכל? שילת שנעזרה או כל אחד ואחד...כי זה הרבה לוגואים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקולטה_10;63248:
אבל לא ברור מי צריך להעלות הכל? שילת שנעזרה או כל אחד ואחד...כי זה הרבה לוגואים.

נכון. לא ברור האם זה שנעזר, בתור הכרת הטוב שעזרו לו, יעזור לאנשים הבאים וישים באשכול המדובר.

או זה שעזר, אז מגיע לו שיעזור הלאה, וגם אם בפעם הראשונה שהוא שם את זה, זה היה בשבילו קושי, ופינה זמן מיוחד, לאחר שחיפש וייגע, והכל למען עזרה ללא שום תמורה. בכל אופן שיעשה מאמץ נוסף וישים באשכול הלוגואים.

מקווה שהסברתי טוב את השיקול שבין הצדדים - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3D Master;63100:
למי שנמצא תחת ידו הלוגו של "דזי ענד דזי" קלאדינג, מוכר בגדים חסידיים לגברים ולילדים מפורסם באמעריקא

אתה יכול להשתשמש בזה שונתנו העלה, אבל אם אתה באמריקא תשתמש רק בחלק האמצעי, שני הקרניים הם הוספה אנגלית טהורה

האמריקאי אמור להיראות כך:

קבצים מצורפים

• G&G LOGO9.jpg
    KB 372.8 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה