כללי לוגו בבניה זקוק לעזרתכם

• הוסף לסימניות
זהו לוגו עבור עמותה הקשורה בילדים
,הלקוח מבקש לשפץ את הלוגו שיהיה לבקשתו "יותר מודרני ויותר עדין" למי יש רעיון מה לעשות כדי למלאות את בקשתו.

קבצים מצורפים

• לוגו ילדי צפת ב.jpg
    KB 784.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נראה מעולה חוץ מזה שה-"צ" מזכירה לי את "בת הים"
אין לי רעיונות איך לעשות אותו מודרני יותר (כי לדעתי זה עונה על ההגדרה)

• הוסף לסימניות
א. הייתי מורידה אפקטים
ב. משחקת עם האלמנט של האבנים ומשנה את מיקומו
בכללית יפה מאד ובעל פוטנציאל!!

• הוסף לסימניות
תורידו את קו המתאר, ואת הצבע הכחול תשנו, אולי לירוק תפוח.
למה שהמילה "צפת לא תהיה באותו פוט של ילדי?. אפשר לשחק עם הצדי, ובכל אופן שהפונט יהיה כמו של ילדי.

• הוסף לסימניות
להוריד אפקטים.
לשנות קצת את הגוונים.
הלוגו עם מדי הרבה אלמנטים. או לוותר על המשחק במילה צפת או לוותר על האבנים למעלה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, אודה לכם מאוד אם יועלו עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הלוגו צרי שדרוג רציני....
קודם כל לעבוד עליו באילוס' ולא בפוטושופ
להסיר את כל האפקטים.
את הלבנים כדאי להפוכ לסימטריות וחלקות ולא מסכנות כמו כאן.
כדאי שהשער יהיה במרכז וחופף על כל המילים. כולל צפת.
מה שיש בתוכ השער זה שמש? אם כן אולי כדאי לשלב אותה עם קרניים שיוצאות זה יכול להיות חמוד אם זה לא מעמיס על הלוגו.
את המילה צפת לא אהבתי. אולי פשוט זה לא הסגנון שלי. הייתי מעדיפה משהו יציב, נקי
וחלק.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הלוגו "מהמם".

שמתם לב כמה דברים הוא "מסמל"?

ה"צ" מסמל את דג הלווייתן, ה"פ" מסמל לב, ה"ת" מסמל נעלי עקב, יש גם ראש מעל ה"צ", מה שחסר זה רק הסוס הלבן, ו...המשיח (עם נעלי עקב?) כבר כאן.

נו באמת, לשנות מהקצה אל הקצה. (לענ"ד).

• הוסף לסימניות
אי"ק, שכחת אותי, אני העיגול הכתום שם, למעלה. והאבנים שמסמלות שער.

מה, התנתקת ממני???? למה, כי אני כתום???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;400255:
הלוגו "מהמם".

שמתם לב כמה דברים הוא "מסמל"?

ה"צ" מסמל את דג הלווייתן, ה"פ" מסמל לב, ה"ת" מסמל נעלי עקב, יש גם ראש מעל ה"צ", מה שחסר זה רק הסוס הלבן, ו...המשיח (עם נעלי עקב?) כבר כאן.

נו באמת, לשנות מהקצה אל הקצה. (לענ"ד).

כל מילה בסלע...באמת המהם לי את המוח

גם לדעתי. עזבו אותכם מלנסות לחדש אותו... פשוט לעשות לוגו לעמותה!
(יכול ליהות שהם חושבים שיהיה להם יתר זול לחדש אותו אבל ממש לא. כי צריך לעשות חדש.)

זה יותר מידי מה שיש פה וזה לא עדין ולא מזכיר לי ילדים.
הוא לא צריך לסמל את כל מטרות העמותה...רק דבר עיקרי. וכמובן שיזכיר ילדים...(נזקקים?מסכנים?חסרי בית?)

בהצלחה רבה רבה! ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה