כללי לוגו בבניה-שיח הלב

• הוסף לסימניות
מדובר בארגון חדש שנותן תמיכה וייעוץ בעיקר טלפוני לבנים להורים גרושים.
בלוגו לקחתי לב וחלקתי אותו ל-2 ו'נגדתי' את 2 החצאים. כשבתווך יש את הלב השלם והקטן... הילד (או הילדה).
האם מבינים את משמעות המסר שאני רוצה להעביר גם בלי ההסברים שכתבתי?
מה נראה לכם הכי מתאים?

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר כמו אצבעות אבל הרעיון גדול!

• הוסף לסימניות
אולי שיהיה כיוון רגיל של לב

• הוסף לסימניות
נראה מדהים! רעיון גדול!
לכאורה האמצעי הכי יפה, אבל הוא קצת מזכיר את הדוגמא הידועה של הקלפים.

• הוסף לסימניות
לעבוד על הראשון, שני האחרים פסול.
(ולא בגלל הקלפים, רק בגלל שלב הפוך לא מביא לאסיסואציות טובות, והדמיון ששני ידיים כאילו מקבלים משהו נחסם, כשזה הפוך)

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אהבתי את הראשון.

• הוסף לסימניות
תנסו לעשות את הלב הקטן בנגטיב (לבן) על החצאים של הלבבות לסמל את הקריעה (הוא קשור לשניהם) ממשהו שהיה אמור להיות כמו בטון (ובסוף לא...)

• הוסף לסימניות
אני גם לוקח את הימני.
חזק ביותר !
(ותשני את הכותרת מ"לוגו בבניה" ל- "לוגו שעיצבתי")

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. באמת נראה לי שאני ילך על הראשון.
מה שאני מתלבטת. האם זה המסר שצריך לשדר הלוגו לציבור: מתאר (בסימבול) את המצב של מי שצריך את הייעוץ. או שאני צריכה לבוא מהכיוון של- לב אוהב ותומך שזה מטרת הארגון, אבל אז זה בעצם זה משדר עזרה כללית לכל בן אדם שצריך עזרה.
אשמח אם תחכימו אותי...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם אני הייתי צריכה את העזרה היתי מתחברת לסימבול שמשדר את מצוקתי...
וגם אני אהבתי יותר את הראשון.

• הוסף לסימניות
פונטים תואמים:

אקולוגי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה