כללי לוגו - בגדי הריון

• הוסף לסימניות
מעצבת בגדי הריון וגזרות חופשיות

קבצים מצורפים

• ככה.png
    KB 260.8 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
הייתי מנסה פונט אחר, נקי יותר, משהו שמשדר יוקרתיות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של הלבנה שהיא בעצם בטן הריון, אך הביצוע פחות טוב.
כמו שאמרו מעליי, יש לנסות פונט נקי יותר.
בנוסף, הלוגו לא יציב מבחינת איזון והלבנה בעלת פינות חדות מדי, דבר שלא עולה בקנה אחד עם הריון.

נשמח לראות גרסאות נוספות,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ראשית ברמה הרעיונית, השם עם הצורה מעולה! מעולה! מעולה!

ובניגוד לדעת חכמי הפורום מעלי. אם אני מבין נכון, זה נועד לבדי מעצבים בסגנון חופשי\ מדברי\ כזה? כמו מגנא, הילה, וכו'? אם כן זו השפה שלהם!

לא הסגנון בגדי מעצבים היוקרתי- תל אביבי..

ואז הפונט דווקא מאוד מתאים.אולי ניתן לנסות לשים את כל המילה בשורה אחת ומעליה צורה של ירח יותר מעוגלת ובלי קצוות חדים כמאמר ארטליינר

• הוסף לסימניות
נכון מאד, אני לא רוצה לשדר יוקרתיות.. אני רוצה לשדר טבעיות עם קצת סקרנות.. אני אנסה את מה שאמרתם, תודה רבה מאד על העצות והפרגון

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים! הייתי משנה את מיקום החצי סהר, שישתלב יותר עם המילים (יותר למטה)

• הוסף לסימניות
אני ממש מתנגדת לדברי בנגו, הצורה של הירח כרגע ממש לא מעולה, להיפך- היא דוקרנית, לא מחמיאה.
איך שזה נראה כרגע זה ממש לא נשי ולא הריוני.

הפונט יכול להתאים, אבל צריך פה הרבה עבודה. כדאי גם לנסות כיוונים אחרים לגמרי

• הוסף לסימניות
זה לציבור הדתי לאומי אם זהמשנה גישה. איך הירח אמור להיראות? מעוגל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirts1;1744341:
זה לציבור הדתי לאומי אם זהמשנה גישה. איך הירח אמור להיראות? מעוגל?

לא משנה לאיזה ציבור הלוגו מיועד, פינות חדות ישדרו תחושה תמיד דוקרת ולא נעימה. במיוחד כשמדובר בנשים, לבוש, והריון.

נסי 3 דברים:
1. לעדן ולרכך את צורת הלבנה
2. לשנות פונט
3. לסדר את האיזון בלוגו, שכרגע נוטה שמאלה

תעלי לנו כאן לראות גרסאות נוספות!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השם לא כ''כ מושך מי מאיתנו רוצה להראות יפה כלבנה??? לא כ''כ מתאים להריון ובודאי בציבור חרדי זה לא ילך אולי בציבור הכללי ילך מאד בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השם כבד מידיי
ולא נותן תחושת טובה
עוד יותר בציבור הדתי

הלוגו עדיין התחלתי
צריך לעבוד יותר על הטיפוגרפיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה