מוכר!!!האם אני בכיוון? סלוגן למטפלת בהפרעות חרדה וכפייתיות
סליחה שאני מתפרצת לפורום לא לי (למרות שאני מאד אוהבת אותו)
הלקוחה, מטפלת רגשית בהפרעות חרדה וכפייתיות.
השם שבחרה הוא 'שחר'- שמבטא תקווה לחיים חדשים.
בסלוגן היא רוצה לבטא את התועלת קרי: שחרור ,עוצמה, ניעור, וכד'..
כתבתי בהודעה שעדיין לא טיפלתי בצבעוניות.נכתב ע"י רובד;2032026:אבל למה צבעים כהים, למה לא לבשר קצת שחרית, תקומה, שחרור, רילקס, לא יער שחור מרהיב עם ציפורים לבנות?
רציתי לתת ביטוי עדין לכוכב (שחר) שמזכיר בצורתו עפיפון, וכנפי הציפור גזורות ממנו.נכתב ע"י אמנית;2039253:אני אוהבת את 4 מבחינת ה'נקי' (בלי מרקר צהוב)
נקודה למחשבה: קצוות הכוכב לא חדים מידי, לתחום הטיפול הייתי עושה סמל רך יותר
אנסה לבדוק , על אף שרציתי את צבעי השמש...נכתב ע"י PERIG;2039604:בת שבע ממש יפה! השילוב של העפיפון עם הכוכב ועם הכל מצוין.
אני הייתי הולכת על צבע אחד פחות בכיוון של הצהוב ויותר בכיוון של ירוקים שמסמל התחדשות ורעננות.
רציתי לתת כתם של צבע, יתכן ואוותר עליו.נכתב ע"י םןץףך;2039845:גם לי לא נראה צהוב. זה נראה שדחפו אותו לשם.
רצית שיהיה שמים עם שמש?
או שהכל צהוב. אני אישית מעדיפה את הטורקיז.
אכן, זו נקודת חולשה שלי 'משקל קל' מקווה להתרגל לפחות ל'רגיל'...נכתב ע"י inspiration;2040047:לטעמי טורקיז יהיה פה יפה וגם מתאים. אישית הייתי מדגישה את האותיות. הן נורא דקות בשביל התחושה של משהו יציב וחזק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים