כללי לוגו ובלנק לישיבה חסידית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוו"ד.
זה עדיין לא סגור... אולי עוד אוכל לשפר משהו!

קבצים מצורפים

• עוד לוגו חדש לישיבה.jpg
    1.8 MB · צפיות: 56
  • בלנק 01.jpg
    1.6 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
האותיות של "בעלזא" מקושקש מדי, לא ברור.. השאר ממש יפה. רק הצבע הירוק לא נראה כל כך שייך..

• הוסף לסימניות
העצוב מאוד טוב רק הצבעים לא מי יודע מה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;593759:
האותיות של "בעלזא" מקושקש מדי, לא ברור.. השאר ממש יפה. רק הצבע הירוק לא נראה כל כך שייך..

הכתר של בעלזא הוא משהו קבוע...

• הוסף לסימניות
תן צבעים אחרים ואתה מועמד רציני לקבלת פרס נובל על עיצוב חסידי ע"ש ווקסברגר - -

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה הירוק לא קשור

• הוסף לסימניות
לולא זה לא היה מזכיר לי את היובל של סדיגורה (ווקסברגר - כזכור לי)
הייתי אומר לך שאתה יצירתי למופת, אבל איך אומרים: ד'זכרון איז א גנב.
בכל אופן- עבודה אחל'ה.

• הוסף לסימניות
תרכך (או תעיף) את ההבלטות מהעיטורים בכתר

• הוסף לסימניות
צריך להמעיט מגווני הצבעים השונים,
בלוגו בד"כ אין הרבה צבעים שונים,
בהצלחההה:)

• הוסף לסימניות
תוריד קצת צבע זה צבעוני מידי לישיבה...
ושוב יש הבלטה מידי על הכתר

• הוסף לסימניות
לוגו סאדיגורה

לא מזכיר לך משהו?

קבצים מצורפים

• סמלסאד~1.JPG
    KB 57 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל44;594716:
לא מזכיר לך משהו?

ועוד איך שזה מזכיר, ואני בכלל לא רואה בעיה בזה, כי בכל זאת זה שונה (ואני חייב להודות שאכן במקור זה הרבה יותר טוב...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה