כללי לוגו וכרטיס ביקור למאמנת

• הוסף לסימניות
היי חברים..מה דעתכם על הלוגו ועל הכרטיס??

• הוסף לסימניות
השני ממש חמוד!
והלוגו מקסים!!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד, הצבעים והכל,
אהבתי מאוד גם את הפרפר שמתחבר ל-C. זה ממש מבוצע היטב!

אבל משום מה האווירה הכללית משדרת לי קוסמטיקאית. ולא מאמנת. בעיקר הפונט של הלוגו, נא לא לקחת אישית, התכוונתי רק להועיל

• הוסף לסימניות
הלוגו מדהים!!!!
הצבעים נהדרים!
הביצוע של הכרטיס... צריך עוד עבודה...
קצת עמוס מידי מלא אפקטים עיטורים רקעים,
תנקו, בלי סטרוק לאותיות! בלי צל! ופחות עומס ברקע של העיטורים,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש יפה!
לגבי הכרטיס,
אני אישית הייתי הולך על סגנון נקי יותר (וברט בנושא כזה).
(אני אוהב לצרף תמיד הסבר ויזואלי, אז הנה...
צפה בקובץ המצורף 149151 )

בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• אימון אישי1.jpg
    KB 196.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאד.
לא צריך גרש בתוך שם.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי -
הלוגו מצויין
הכרטיס:
הצבע קליל ומתאים
אבל, חוצמזה....
קודם כל, עדיף ללא מסגרת, כי זה מתכון לתקלות בדפוס (בחיתוך)
שנית, העיצוב מאוד סטטי ולא מראה צמיחה
אפילו משדר קצת כבדות
וזה מקרקע את הפרפר

לך על ההצעה של איש תם
הרבה יותר עכשווי

• הוסף לסימניות
יפה
אך לענ"ד, הצבעים בפרט והעיצוב בכלל משדרים את ה"לנשים ונערות" (אופנה/ קוסמטיקה וכד') ולא יעוץ עסקי וכו'

• הוסף לסימניות
עבודה יפה אך לא מתאימה.

כדאי לשבת ולהחליט על רשימת הערכים אותם אתה רוצה לשדר,
מה המאפיינים הגרפים שיעשו זאת: צבע, סוגנון פונט, סוג צורניות (אורגנית/ סימטרית / מעוגל / זוויתי וכד')
ורק אחרי זה לגשת לעיצוב.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה