כללי לוגו וכרטיס ביקור לפיאנית

• הוסף לסימניות
מפריעה לי שאין פורפורציה בין ה s לשם הפאנית, הייתי מנסה לשלב בינהם וממילא להקטין מעט את הs.
לדוגמא
צפה בקובץ המצורף 56158
זה סתם מעט משחק...או אולי למצוא דרך אחרת לשלב בין הs לשם.

קבצים מצורפים

• %D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%20%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יותר טוב.
להוציא את הש' קצת יותר ולהדגיש את המילים "פאות ואיפור" ממש לא רואים את זה.
מפריע לי הכותרת - מגע של זהב

• הוסף לסימניות
בהרבה יותר יפה!
שילוב של צבעים עדין ויפה לפי דעתי. משדר את המסר של סלון בקו עדין ויוקרתי.

נראה לי שאם תתני לכותרת ישור לשמאל זה יוסיף לה.
וגם הסלסולים בקצה לא כ"כ קשורים עכשיו כדאי שתשני לעלים ששולטים ברקע.
לגבי הלוגו כבר אמרו הכל רבים וטובים ממני....

• הוסף לסימניות
כ"כ אהבתי את הלוגו שלא התאפקתי...

כ"כ אהבתי את הלוגו שלא התאפקתי...
הכרטיס צריך להיות מהוקצע, חד משמעי, ואופנתי
הכרטיס הנוכחי (הסגול) מידי רכרוכי, בהיר ו-לא משכנע!
(ההסתייגות היחידה שיש לי לדברי היא אם הפאנית שמזמינה את העבודה היא באמת כזו)

הלוגו עם בסיס מעולה (בשיפוצים קלים בלבד.)
יש לו קו ברור, חלק ועדכני, תלכי איתו עד הסוף...
צרפתי שרבוט מהיר של מה שהייתי מצפה מהכרטיס הזה
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• זהבי.jpg
    KB 89.2 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה