כללי לוגו ומודעה פותחת לדינר

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• דינר.jpg
    KB 932.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מפריעה לי הצורה הדקורטיבית שבתוכה יושבת ההדמיה.
אם המנוף היה יכול להרים את הבניין עצמו, זה היה הרבה יותר מעניין ויזואלית.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.

הצורה דווקא לא צורמת לי.
מה שכן, את הלוגו הייתי מסיים בטישטוש מצד ימין.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נפתלי
ראיתי בשבת בביהכנ"ס
מאוד מצא חן בעיני
ההערה קטנה ששמתי לב
1. במסגרת בצד שמאל יש צל נופל יותר מימין
2. איפה שכתוב "השלם" ולמטה "מוסדות וכ'" צריך שזה יחבוק ממש את הסמל
ולא שיראה באוויר

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הטקסט - ועידת היסוד וכו', הייתי עושה בצבע הבורדו שבצדדדים.
הבנארים באמצע נתקעים עם הצורה שם, יש לשנות את הצורה או להוריד את הבאנרים.
הרעיון של המנוף מאד מיוחד!

• הוסף לסימניות
הרעיון מעניין, ביצוע טוב!

אישית אני לא אוהבת רקעים מקושקשים....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אבל למה אין קירוי לעליה לעזרת נשים? גישה לנכים/עגלות לשם?

• הוסף לסימניות
נפתלי
מיוחד מאד,
אהבתי את הרעיון ועוד יותר את הביצוע.

הארה קטנה את הצל של המסגרת המונפת הייתי מציע לשים במרחק מה מהמסגרת כך שיראה כאילו היא באויר

• הוסף לסימניות
יפה מאד
מצטרפת לדעה שאת המילים כאן בונים כדאי לעשות כהה
וכן לגבי הצורה שבתוכה הבנין כדאי לנסות להרים את הבנין או צורה אחרת משהוא קצת הפריע לי אך קשה לי להגדיר בדיוק

• הוסף לסימניות
מדהים
גם הרעיון וגם הביצוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה