כללי לוגו וסלוגן - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
עשינו לוגו וסלוגן למישהי שמעצבת קשתות בנדים וכובעים לפאות בהתאמה אישית.
נשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוגו - הכיוון והצבעים וכו'.
וכן גם נשמח לשמוע הארות והערות על הסלוגן, האם זה מתאים לענין, האם מבינים וכו'
חשבתי על אפשרות שנייה לסלוגן שהיא "ייחודיות בראש שלך" - מה אתם אומרים, מה יותר מתאים?
תודה רבה והרבה הצלחה לכולם

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 48.9 · צפיות: 21
  • 2.JPG
    KB 53.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נשמח לשמוע עוד הארות והערות בבקשה
תודה!!!

• הוסף לסימניות
המחשבה הראשונה שלי היתה שיש כאן משחק מילים של עברית ואנגלית
אבל לא הבנתי כלום בעברית
לכן קראתי באנגלית וראיתי שזו בסה"כ g...
הכוונה היא להזכיר את הפ'? או שזה מקרה?

האייקון חמוד אבל מזכיר לי המון דברים אחרים חוץ ממה שהיא מוכרת
כמו ספר, פרח לוטוס וכל מיני לוגואים מוכרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1912327:
המחשבה הראשונה שלי היתה שיש כאן משחק מילים של עברית ואנגלית
אבל לא הבנתי כלום בעברית
לכן קראתי באנגלית וראיתי שזו בסה"כ g...
הכוונה היא להזכיר את הפ'? או שזה מקרה?

האייקון חמוד אבל מזכיר לי המון דברים אחרים חוץ ממה שהיא מוכרת
כמו ספר, פרח לוטוס וכל מיני לוגואים מוכרים...

שינינו את ה-g כדי שכאילו ייראה היפוך של ה-e וכנראה במקרה יצא לנו פ'...
אם נשנה את הצבעים זה כן ייראה יותר בכיוון?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה