כללי לוגו ופרוספקט-אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
כובע של שופט- זה החלום של המנהלת שם
מה דעתכם? הספר בכובע עוזר קצת להבין שזה מקום לימודים?
אשמח לכל הערה,ה ארה וכו תודה

חטיבה בנועם לוגו-01.png פרוספקט חיצוני.jpg פרוספקט פנימי.jpg

• הוסף לסימניות
מיוחד!!! נקי ומזמין.

[אגב, זה דרכי נועם מבאר יעקב או משו אחר?]

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד

בקטנה: קצת הפריע לי בתוך הפרוספקט שהלוגו יושב במקום של הקיפול....
כדאי למצוא פתרון יותר טוב

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
מציעה לבדוק את כל השימושים של הלוגו, בנגטיב, בקטן וכו'.
כסמל הוא מקסים ומאד מביע את המסר, אבל כלוגו של מוסד שהולך לכל מקום, כדאי שהוא יעמוד בכל מבחני המעשה.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? הספר בכובע עוזר קצת להבין שזה מקום לימודים?
זה כובע אקדמאי, מקובל ללימודים אקדמאים, כך שלא נראה לי שיש צורך בספר כי מה שהבנתי המנהלת רוצה לשדר לימודים מקצועיים (אקדמאים?) ולכן, היא רצתה את הכובע.
גם מה, שהספר נתן לי תחושה של ישיבה אקדמאית.

מצטרפת לקודמתי גם שהצורניות מעט מורכבת ולא תעבוד בכל צורה כמו שלוגו אמור להיות, צריך לנסות לפשט אותו.

עבודה יפה, קו נקי ומוקפד!​

• הוסף לסימניות
זה כובע אקדמאי, מקובל ללימודים אקדמאים, כך שלא נראה לי שיש צורך בספר כי מה שהבנתי המנהלת רוצה לשדר לימודים מקצועיים (אקדמאים?) ולכן, היא רצתה את הכובע.
גם מה, שהספר נתן לי תחושה של ישיבה אקדמאית.​
תודה
המנהלת הזו מוסיפה כובע של שופט גם במודעות לרישום לבי"ס היסודי
זהו בי"ס קירוב אז אולי הספר כן מתאים כאן?

• הוסף לסימניות
תודה
המנהלת הזו מוסיפה כובע של שופט גם במודעות לרישום לבי"ס היסודי
זהו בי"ס קירוב אז אולי הספר כן מתאים כאן?
אני לא חושבת שזה כובע של שופט, כמו שכתבתי לך זה כובע אקדמאי, כשמדברים על אקדמיה ותואר, אבל אני באמת לא מבינה למה זה קשור...

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה כובע של שופט, כמו שכתבתי לך זה כובע אקדמאי, כשמדברים על אקדמיה ותואר, אבל אני באמת לא מבינה למה זה קשור...
האמת, שגם אני לא מבינה, רק מנסה לבצע כראוי

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!!

ממש מקסים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה