כללי לוגו- זקוקה לחו''ד מקצועית

• הוסף לסימניות
למקצוענים שבנינו..
אני רוצה להתייעץ לגבי לוגו לקייטרינג,
חשוב לי שהוא יהיה מקצועי, ואני רוצה לדעת אם אני בכיוון הנכון..

מדובר בקייטרינג בסגנון עממי,
אוכל טעים וברמה,
מנהלת הקייטרינג לוקחת אחריות, מלווה ודואגת שהכל יתפקד כשורה,
וזה כעקרון הבידול של העסק, אחריות והשראת רוגע שהאירוע יהיה מצויין,
אלה סקיצות ראשוניות והכרטיס ממש בוסרי ולא מלוטש,
אם אפשר בבקשה התייחסות ללוגו..
1.האם הוא מקצועי מספיק?
2.האם לדעתכם הוא משדר טעם, עממיות..?
3.האיור של החסה הוא מוכן האם מקובל להעזר בדברים מוכנים או שעליי לאייר בעצמי?
אשמח לחוות דעת...:)
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לוגו קייטרינג סקיצות.PNG
    לוגו קייטרינג סקיצות.PNG
    KB 113.5 · צפיות: 337
  • הוסף לסימניות
כדי לך לפרסם ת'הודעה בדף הראשי, ככה כולם יראו.

מה זה עממי, זול, אוכל פשוט, צלחות חד פעמי?
חסה על כל פנים לא מתאים לקיטרינג.
חלבי או בשרי?
המס' טלפון לא קשור ללוגו.

אשמח אם תפתחו בדף הראשי נושא חדש,
ובדרך תסדרו ת'מידע לפי ההארות שלי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתייחס ל 2 העיגול הכפול משדר אחריות זהו סימן שמשתמשים בו על מוצרים כסימון אחריות אפשר לחדד את הצורה להוסיף אולי כוכבים ולהוסיף בין הקווים איורים מזעריים של אוכל בשביל הפנטזיה של "טעים"
החסה באה לשדר אירוע צמחוני ואז משתמשים בגווני הירוק
הטלפון מיותר לפי הגוונים אני מבין שהקייטרינג הוא בשרי מבושל
הרבה הצלחה וס"ד

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההערות,
נכון, הקייטרינג הוא בשרי מבושל, ברמה גבוהה אבל,
עממי התכוונתי מאכלים ביתיים, מוכרים לא משהו גרנדיוזי.. אבל כן טעים ומשובח, מוגש אסתטי..
עריכה מכובדת, כילים לא ח''פ,
(הטלפון יופיע בכרטיס ביקור, לא קשור ללוגו)
מה הכוונה לפתוח בדף הראשי??

• הוסף לסימניות
בדף של קהילת מעצבים גרפיים לא בתתי נושאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה